Soirée de champagne Moët Grand Vintage

Moet-Grand-Vintage-by-OPiA-

Vibrantă și seducătoare, cea mai iubită șampanie din lume are o poveste captivantă. Vă invităm să o descoperiți însoțită de preparate culinare asociate în data de 2 aprilie, de la ora 19.00 la Sensio Living în București, un spațiu convivial care inspiră bună dispoziție.

Moët Grand Vintage 2012

Vom degusta 5 sortimente diferite si veți observa deosebirea dintre o champagne vintage si una NV (non vintage).

Grand Vintage 2012 și Grand Vintage Rosé 2012. Maturizată timp de 6 ani, această champagne este expresia unică a unui an excepțional de recoltă, care a dat naștere unor vinuri sofisticate și bogate, Impérial Brut si Impérial Rosé, cea mai iubită champagne din lume. De asemenea, vă invităm să ne bucurăm împreună de inspirația sortimentului Moet Ice Rose champagne, bogat în arome delicate și discrete.

Pret 395 lei/persoană. Locuri limitate.

Rezervă loc olimpia@opia.ro sau 0757225819. Rezervarea fermă a locului se face odată cu achitarea taxei de participare. Anularea este posibilă pâna în 1 aprilie inclusiv.

Este o ocazie minunată să îți inviți partenerii de afaceri sau prietenii la o seara deosebită, în care aflați noutăți despre cel mai bun vin din lume, vă răsfățați sau vă faceți prieteni noi.

 

No Comments Yet

Comments are closed