Arată-ne cât ești de iscusit în bucătărie, la CGS Cooking Masterclass – ediția a doua!

38202834_10215077924294431_8894102084253646848_n (1)

S-a dat startul preselecțiilor la cea de-a doua ediție a concursului CGS Cooking Masterclass! Toată lumea a fost impresionată de măiestria de care au dat dovadă angajații CGS România la prima ediție, cea din 2017 și afost vizbil faptul că spiritul de echipă a atins cote înalte și în alte activități, din afara biroului.

Prima etapă a concursului este cea de preselecție, care durează două săptămâni. În perioada 30 iulie – 17 august, angajații CGS România care doresc să se înscrie în competiție trebuie să trimită un video sau maxim trei fotografii cu un preparat pregătit de ei.

Iată cum au arătat o parte din preparatele înscrise la preselecția de anul trecut:

cgs

Între 20 și 24 august, vor fi desemnați cei 18 finaliști, câte trei din fiecare centru CGS România. Aceștia vor fi invitați la București, în data de 31 august, pentru a se întrece la probele finale. În cadrul finalei, cele șase echipe vor avea de trecut prin două probe, în urma cărora va fi desemnată echipa câștigătoare, precum și echipele care vor ocupa locurile al doilea și al treilea. Nu vor lipsi premiile și recunoașterea oficială a calității de “bucătar iscusit”.

Acum este momentul să arate cât de pricepuți sunteți în bucătărie și să-și impresioneze colegii cu rețete originale sau, de ce nu, clasice, dar bine realizate!

Este garantată o experiență culinară de neuitat, precum și o oportunitate de a lega noi prietenii cu colegii din țară!

***

Iată și regulamentul oficial al concursului:

Regulament CGS Cooking Masterclass

Toți angajații CGS România sunt invitați să participe la cea de-a doua ediție a concursului de gătit CGS Cooking Masterclass. Prin intermediul acestui concurs, sunt evidențiate toate locațiile CGS din România, respectiv București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Galați și Miercurea Ciuc și talentele culinare ale angajaților CGS România.

Informațiile ce urmează vor explica mai detaliat regulile și cerințele acestui concurs:

Tema: ”Cooking Masterclass” – această temă este menită să reflecte diversele locații CGS, spiritul de echipă și să evidențieze atât cultura locală, cât și hobby-urile angajaților – de această dată fiind vorba strict despre gătit.

Concursul se va desfășura în două etape distincte:

Prima etapă:

Participanții sunt provocați să pregătească un preparat la liberă alegere, pentru preselecție. Se poate pregăti acasă, din ingrediente proprii, fără niciun fel de restricții.

Fotografia/video-ul de prezentare cu preparatul final va fi trimisă la adresa de email concurs@cgsinc.ro până la data de 17 august 2018, ora 23:59. Pe baza pozelor/video-urilor trimise, se va face selecția candidaților, care vor trece în etapa următoare.

Juriul desemnat va alege, conform criteriilor de departajare, câte trei reprezentanți din fiecare locație CGS, care vor participa apoi, sub formă de echipă, la etapa următoare a concursului.

37979108_10215077924414434_3340251166234640384_n (1)

A doua etapă:

Participă maxim 18 concurenți (6 echipe, câte una din fiecare oras, a câte trei persoane), selectați pe baza pozelor/video-urilor trimise în prima etapă.

În această etapă, concurenții se vor deplasa la București, în data de  31 august, pentru a participa la finala concursului, care se va desfășura la Kuxa Events.

În cadrul finalei, fiecare echipă va primi un set de ingrediente din care va trebui să gătească un preparat la alegere, folosind toate ingredientele puse la dispoziție.

La final, juriul va desemna echipa câștigătoare, precum și echipele care se vor situa pe locurile doi și trei.

Înscrierea: Un angajat se poate înscrie cu până la trei fotografii sau un singur video al unui singur preparat, fiecare din acestea trebuie sa fie însoțită de o scurtă descriere despre povestea din spatele ei. Atenție, originalitatea materialelor publicate va fi verificată!

Încărcarea Fotografiilor: Fotografiile vor fi postate pe Facebook, https://www.facebook.com/CGSRomania/ sau Instagram https://www.instagram.com/cgs_romania/. Materialele ilustrative ale rețetei cu care participantul se înscrie în concurs se vor încărca pe rețelele de socializare folosind obligatoriu hashtag-urile #CGSiscooking și #CGSRomania.

Juriul: Panoul juriului va fi format din: Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România, Simona Burdalescu, Human Resources Director, Mira Stănescu, Marketing Manager, Ciprian Oprea, Operations Manager și un invitat special.

Eligibilitate: Toți angajații CGS pot concura, cu excepția celor cu funcții de conducere.

Premii: Juriul va alege cele mai bune 18 fotografii/video-uri, câte trei din fiecare locație. Aceștia vor participa la etapa finală a concursului, în urma căreia se vor alege trei echipe câștigătoare, pe locurile întâi, al doilea, respectiv al treilea. Fiecare membru al echipelor câștigătoare va primi un premiu.

Majoritatea fotografiilor înscrise în concurs vor apărea pe site-ul CGS și pe paginile de socializare.

Termene: Prima etapă a Concursului CGS Cooking Masterclass va începe în data de 30 iulie 2018 și va lua sfârșit în data de 17 august 2018 la ora 23:59.

Preselecția și alegerea celor 18 finaliști va avea loc în data de 20 august.

Cea de-a doua etapă a concursului, finala, va avea loc în data de 31 august 2017, la București.

Prin înscrierea la concurs, participanții sunt implicit de acord cu regulile și condițiile acestuia.

Cine se poate înscrie: Concursul este deschis tuturor angajaților CGS România. Eligibilitatea câștigătorilor rămâne, însă, la discreția companiei.

Drepturile asupra fotografiilor aparțin fotografului; prin înscrierea în concurs, însă, acordați CGS România (și altor entități autorizate de către CGS) dreptul de a folosi materialele într-un mod non-exclusiv, fără drepturi de autor, pe plan internațional și de a distribui public, a reproduce și a crea derivate din aceste materiale, folosind materialele în întregime sau în parte, în orice creație, prezentă sau viitoare, în orice scop al firmei CGS, incluzând, dar nu limitându-se, la: reclame, promovarea website-ului, expoziție sau produse comerciale. Orice fotografie reprodusă poate include creditarea fotografului. CGS România nu va avea obligația să menționeze alte considerații sau să obțină aprobări adiționale pentru folosirea materialelor.

Jurizarea: Fotografiile introduse în concurs for fi judecate în funcție de creativitate, calitate, originalitate, respectarea temei și impact vizual.

Jurizarea va fi efectuată de către echipa de jurați menționată mai sus. CGS România va anunța personal câștigătorii prin intermediul adresei de mail CGS; CGS România poate descalifica persoanele care nu mai fac parte din companie la momentul anunțului.

Afișarea online: CGS România poate selecta unele fotografii pentru a le afișa pe site, pe paginile de socializare sau în sedii; aceste selecții se vor face exclusiv la discreția CGS România.