La GLOIRE Parc du LAC, apartamente boutique, în inima naturii

Untitled design-8Până de curând tendința în alegerea zonei în care locuiești era să fie cât mai aproape de centrul orașului, să poți beneficia de toate avantajele pe care orașul ți le oferă: școli, grădinițe, magazine, parcuri, locuri de distracție. Cum însă Bucureștiul devine tot mai aglomerat, aceste avantaje tind să își piardă din valoare și relevanță, oamenii căutând liniștea și natura, ceea ce a însemnat, în ultimii ani, o îndepărtare de oraș și schimbarea peisajului citadin cu cel natural. În plus, noile zone rezidențiale, pe lângă accesul ușor la oraș, au dezvoltat propriile facilități și infrastructură.

La GLOIRE Parc du LAC bifează cu succes toate cele de mai sus și multe alte avantaje, pe care vă invităm să le descoperiți în continuarea articolului.

 Unde e amplasat?

Complexul Rezidențial La GLOIRE Parc du LAC se află în zona Băneasa/Pipera și este aproape de toate obiectivele importante din nordul Bucureștiului (Băneasa Shopping City, Grădina Zoologică, Academia de Poliție, Aleea Privighetorilor, Jollie Ville, Zona de Birouri Aviației, Promenada, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Aeroportul Otopeni). Zona este în proces de dezvoltare, așa că faptul că acum nu sunteți în centrul capitalei, nu va mai reprezenta, peste câțiva ani, niciun dezavantaj.

Spațiile verzi fac diferența

Ceea ce face ca La GLOIRE Parc du LAC să fie diferit de orice alt complex rezidențial este faptul că dezvoltatorii au acordat o atenție aparte spațiului verde. Peste 60% din suprafața ansamblului este reprezentat de spațiul verde, tocmai pentru a oferi locuitorilor toate condițiile pentru un stil de viață modern și sănătos.  Așezat chiar pe malul lacului Valea Șaulei, complexul este îmbrățișat de o deltă în miniatură. Imaginați-vă ce senzație puteți trăi, atunci când sunteți înconjurați de verdeață, auziți susurul apei sau cântecul păsărilor, asta deși sunteți doar la un pas distanță de sectorul 1.

 Untitled design-9

Locul ideal pentru familiile cu copii

Apartamentele din ansamblul La GLOIRE Parc du LAC sunt ideale mai ales pentru familiile cu copii. Aceștia vor avea ocazia de a crește și a se juca în inima naturii, se vor putea bucura de verdeață, de apă și de aer curat. Proiectul La GLOIRE Parc du LAC va readuce, în viețile celor care îl vor alege, liniștea atât de mult dorită după o zi istovitoare, bucuria de a privi liber spre cer, senzația unică de a petrece fiecare zi în natură, relaxarea dobândită departe de agitația urbană.

Câte apartamente are ansamblul La GLOIRE Parc du LAC?

Suprafața totală a ansamblului este de 6,820.95 metri pătrați și este compus din:

  • 6 apartamente de 2 camere
  • 32 apartamente de 3 camere
  • 9 apartamente de 4 camere

Untitled design-6

Finisaje de cea mai bună calitate

Tocmai pentru a vă bucura de un confort sporit, fiecare apartament are finisaje de cea mai bună calitate și toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut: încălzire în pardoseală, ceea ce le face eficiente din punct de vedere energetic, parchet stratificat de stejar, obiecte sanitare de cea mai bună calitate.

Uitați de problema parcărilor

Pentru a păstra cât mai liberă și verde zona din jurul imobilului, parcarea auto a fost construită în subteran, din care accesul se face către apartamente cu cele două lifturi.

Când vă puteți muta în casă nouă?

Termenul de finalizare este octombrie 2019.

Mai multe detalii, despre complexul rezidențial La GLOIRE Parc du LAC, puteți găsi accesând acest link.

No Comments Yet

Comments are closed