Brandul Michal Negrin deschide un nou concept store în București, cu un eveniment în care Maia Morgenstern este invitat special

După concept store-ul din Cluj-Napoca, deschis în premieră și în exclusivitate în România în decembrie 2015, Michal Negrin, brand originar din Israel, faimos în întreaga lume pentru stilul său vintage unic, fantezist, ajunge și în București, în AFI Cotroceni.

Noul magazin, situat la etajul 1, pe pasarela de lângă Starbucks, va fi deschis publicului pe 22 iunie 2018, urmând ca a doua zi, sâmbătă, 23 iunie, ora 19.00, să aibă loc evenimentul oficial, la care invitați de onoare sunt designerul Michal Negrin și actrița Maia Morgenstern. Evenimentul de inaugurare a magazinului este conceput ca un adevărat spectacol, cu o prezentare de modă inedită- în pași de dans, executați de profesioniști din cadrul Școlii de Dans Napoca Dans Cluj-Napoca, cu un moment artistic surpriză și finalizat, binențeles, cu ”tradiționalul” after cocktail de socializare.

La acest din urmă moment, ”invitată” specială este ”Prințesa Vinurilor”, spumantul brut Clarus- Wine Princess de la Crama Balla Geza, reprezentată de Sommelier Pentek Istvan. Alegerea cramei nu este întâmplătoare, ea fiind promotoarea valorilor pe care se bazează și brandul Michal Negrin: rafinament, gust desăvârșit și calitate, nu cantitate.

Cele două locații din România se adaugă unei liste scurte, exclusiviste de 65 de concept store-uri din lume: piesele Michal Negrin pot fi găsite în mall-urile de lux sau în locații proprii din 26 de țări, printre care: Japonia, Statele Unite ale Americii, Israel, Mexic, China, Canada, Franța, Italia, Ungaria, Australia, Rusia, Olanda, Croația, Muntenegru, etc.

”De ce deschidem un al doilea magazin? Pentru că e cerut, e așteptat cu nerăbdare de femeile din România, care ne-au primit cu entuziasm în sufletele lor! Acum 2 ani și jumătate am ales să aduc brandul Michal Negrin în exclusivitate în țara noastră, la Cluj. Dar, între timp, am observat că exista o ”nevoie” mare de el și în alte părți, am mereu comenzi din București, Brașov, Timișoara, Constanța, și multe altele. Așa că începem acum extinderea cu București, apoi mai vedem J. Oricum, livrăm comenzi în toată țara”, spune Bianca Rusu, partener Michal Negrin România.

Trăiește fantezia!

Michal Negrin este cunoscută și recunoscută la nivel internațional drept unul dintre cei mai plini de imaginație designeri multidisciplinari. A construit, în ultimele trei decenii, un adevărat imperiu în domeniul modei și al decorațiunilor interioare, pornind de la vânzarea unor bijuterii în „piata artiștilor” din Tel Aviv. În 1988, Michal și sotul ei, Meir, au lansat acolo, în aer liber, prima colecție. Apoi și-au deschis un mic magazin. Acum, fabrica din Israel unde se fac toate creațiile MN, are peste 200 de angajați.

Lumea Michal Negrin înseamnă romantism, culoare, delicatețe, rafinament, eleganță, lux, dragoste, stil, bun gust desăvârșit. Sub sloganul „Live the fantasy”/ „Trăiește fantezia”, Michal Negrin aduce culori vii, dantelă, cristale Swarovski, pentru a le împleti în povestea magiei în stare pură.

Michal Negrin este creatoarea unui stil de viata unic, inspirat de exprimarea sinelui feminin în cea mai delicată formă a sa, prin întrepătrunderea dintre vechi și nou, prin transpunerea de combinații excepționale de culori, forme și materiale diafane. Creațiile MN sunt romantice, în stil victorian, și au ca scop evocarea imaginii unei lumi fantastice, pline de optimism și fericire. Bijuteriile create de Michal sunt dramatice și se bazează pe modele cu dantelă și design vintage. Sunt creații unice în lume, fie că e vorba de articole de îmbrăcaminte sau de decor, fie că sunt genți, umbrele, șaluri și alte accesorii, sau bijuterii- cercei, inele, brățări, pandantife, coliere, ceasuri, etc.

 

Unicitate în toate formele: alamă antică pentru bijuterii, parfum special

Toate creațiile sunt personalizate de însăși Michal Negrin și sunt realizate manual în studioul și fabrica MN din Israel. Bijuteriile sunt ornamentate cu cristale Swarovski sau mărgele de sticlă, montate direct în baze fără nichel, realizate dintr-un amestec unic de alamă antică, care permite combinația de multiple culori și efecte 3D.

Designul fiecărui concept store, modalitatea de expunere și prezentare (inclusiv cabina de probă), interacțiunea cu vânzătorii, micile detalii, precum parfumul și muzica locului sunt special făcute pentru a completa atmosfera de poveste a brandului. Tapetul, mobilierul, candelabrele din magazin sunt unice și hand made. Mai mult decât atât, magazinele Michal Negrin din intreaga lume au o ”amprentă de atmosferă” care le deosebește cu siguranță: oriunde ați merge, puteți auzi același fundal muzical și mirosi același parfum UNIC, făcut special pentru aceste concept store-uri.

”Sunt foarte mândră să deschid primul nostru concept store în București, a doua filială din România. Sunt deosebit de încântată de legătura creată cu minunatul nostru partener din România, Bianca Rusu, care abordează această deschidere, ca și pe cea de la Cluj, cu adevărată pasiune si iubire profundă pentru acest brand. Toate articolele pe care le veți vedea în magazin sunt realizate manual, fabricate de o echipă de 200 de oameni extraordinari, care lucrează în fabrica noastră din Israel cot la cot cu mine și care ajung în fiecare dimineață la muncă cu bucuria de a crea și de a face lumea noastră mai frumoasă. Toate creațiile, toate elementele care le împodobesc (pro)vin din străfundurile inimii mele și vă sunt prezentate cu mare dragoste”, spune faimoasa designer Michal Negrin.

 

No Comments Yet

Comments are closed