Pitești devine capitala gusturilor desăvârșite cu Street Food Festival, între 17 și 21 mai

Între 17 și 21 mai, în Piața Primăriei din Pitești, se vor aduna cele mai bune food truck-uri din România, în cadrul Pitești Street Food Festival. Timp de 5 zile, iubitorii de street food vor face o călătorie culinară în jurul lumii și vor testa infinite combinații de arome si gusturi. Experiența culinară inedită va fi completată și de concerte live și o atmosferă desăvârșită de sărbătoare.

32847927_1668774849837086_4236626732288835584_nVă spunem cu toată convingerea că  Pitești Street Food Festival este, la propriu, un eveniment pentru toate gusturile. Pentru că orice poftă ați avea, cu siguranță o veți potoli în cele 5 zile de festival și printre cele 30 truck-uri de mâncare care vă așteaptă cu tot ce au mai bun: nenumărate rețete de burgeri, de hot dogs, de tacos și burritos pregătite ca în Mexic, de paste italiano vero cu sosuri alese, de grills și barbeques ca în America, dar și de deserturi precum clătite, înghețată sau waffles. Toate acestea gătite cu multă pasiune și pricepere de bucătari din toate colțurile țării, vor transforma Piteștiul, cel puțin pentru 5 zile, în capitala gastronomică a României.

Să nu mai lungim vorba și să vă prezentăm line-up-ul de food truck-uri care vă vor potoli foamea și, mai ales, pofta:

Arepas Colombianas Bucharest, Arrosticini, Beanz Café, Betty Ice, Big John Foodtruck&LAB, Burger Peter Lounge, Burger Van, Circus Pub, Crepes Charmees, Das Grillmobil by Bătrânu Sas, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, Drunken SquidFane Curcanu’, Furgoneta Street Chefs, Gourmet Street Food, La Finca Alioli, La Nu Stiu Cine, Meat Busters, Moritz Eis, Placinte Boierești, Nori Yakitori, Prosecco Van, Smokin’ Pig, Steakaway, Switchmorn, Two Chefs Food Truck, Via Gofreria, Za German – WurstWagen și mulți alții.

Pentru că vrem să petreceți cât mai mult timp alături de noi și pentru că nu există festival adevărat fără muzică de calitate, am pregătit și concerte pe măsură. Pe scena Street Food Festival vor urca Șuie Paparude (17 mai), Les Elephants Bizarres (18 mai) și Mr.jurjak (19 mai).

Pitești Street Food Festival face parte din turneul național care va ajunge până în această toamnă în Ploiești, București.

Dacă v-am stârnit curiozitatea și v-am deschis apetitul pentru mâncare gustoasă, vă așteptăm în Piața Primăriei între 17 și 21 mai!

Parteneri Street Food Festival: Primăria și Consiliul Municipal Pitești, Timișoreana, Rompetrol, Engie, Pepsi, Betty Ice și Beanz Cafe.

Pentru mai multe informații despre eveniment sau desfășurarea acestuia, vă invităm să vizitați pagina de Facebook.