Pinguinii.com, universul de lifestyle pentru familii simpatice

Aviary Photo_131703428871266060

Pinguinii.com s-a lansat oficial, şi este o platformă “big mama” care oferă haine, accesorii, cadouri, obiecte de design interior pentru mame şi familiile acestora, precum şi posibilitatea de a socializa împreună cu copiii şi a participa la evenimente adresate comunităţii de părinţi.

“Pinguinii este un proiect inspirat de băieţelul meu, Andrei, în vârstă de doi ani şi jumătate. Este un brand de lifestyle care celebrează mândria de a fi mamă şi uneşte familiile, prin haine şi accesorii cu mesaje comune. Prin familie mă refer la actuali părinţi, copii, bunici, fraţi, surori, mătuşi, unchi şi prieteni, care preţuiesc cuvântul <împreună>”, spune Manuela Ciugudean, mamă-antreprenor care a creat brandul Pinguinii.

Magazin online, www.pinguinii.com

Pinguinii.com a apărut din dragoste pentru copii şi pe bază experienţei de “pregnant working woman on high heels” a Manuelei, care a lucrat anterior în corporaţie. În sarcină, a purtat outfituri office şi casual, ingenios alese, pentru că nu a găsit atunci pe plan local haine de sarcină pe placul său.

În scurta perioadă de concediu postnatal, i-a venit ideea să îşi construiască afacerea online, www.pinguinii.com, cu haine de calitate, chic şi rezistente, pentru perioada sarcinii şi post-sarcină. Pasionată de modă, a adăugat liniei de haine pentru gravide, propriul design de haine şi accesorii, Clubul Pinguinilor. Această linie conţine tricouri, maieuri, şepci, cadouri şi accesorii pentru mame, taţi, fraţi, surori, bebeluşi.

Aviary Photo_131703429072549455

Anual, 10% din profitul înregistrat din vânzarea liniei Clubul Pinguinilor va fi direcţionat către Asociaţia La Primul Bebe, ONG pentru mamele aflate la început de drum.

“Visul meu este ca brandul Pinguinii să influenţeze pozitiv oamenii prin bunătate autentică. Să crească stimă de sine şi mândria de a fi mamă.Să unească familiile indiferent câţi membri ar avea acestea, în manieră fashionable”, spune Manuela.

Pinguinii Concept Store

Aşa cum pinguinii trăiesc jumătate de viaţă în apa şi jumătate pe sol, pe lângă componenta online, brandul Pinguinii are şi o “casă”, un concept store construit ca un apartament confortabil. În spaţiul aflat pe strada Andrei Popovici nr. 5B, în zona Dorobanţi-Radu Beller, viitoarele mame pot veni împreună cu copiii să probeze haine şi accesorii, pe care le pot achiziţiona şi direct de aici, nu doar online.

Concept store-ul promite experinţe unice de shopping şi oferă o selecţie de piese realizate de producători europeni din Spania, Portugalia, Germania şi Marea Britanie, cu istoric în moda pentru femei însărcinate-MitMatMama, Baobabs Barcelona, Purpless Maternity, Boba, Basmar, Naturana. Hainele sunt atent selecţionate de Manuela şi realizate din materiale şi fibre naturale, au durată lungă de viaţă (purtabile pe perioada sarcinii şi în alăptare). Multe piese pot fi integrate ulterior în garderoba de zi cu zi. Selecţia de haine oferă o paletă largă de culori, texturi şi ocazii de purtat: casual, office şi elegant, iar variantele de măsuri sunt de la XS, până la XXXL.

Aviary Photo_131703429498097615

Ca mamele să aibă o experienţă unică de shopping în România, în concept store stau la dispoziţie pat pentru nou-născuţi, scaun de alăptare, balansoar electric, scaun-balansoar, salteluţă de schimbat, masă şi scaune cu jocuri şi cărţi de colorat sau citit, pentru ca şi bebeluşii sau copiii să se relaxeze. Cât timp copiii lor se joacă sau se odihnesc, mamele pot să probeze şi să aleagă haine şi accesorii în voie, asistate chiar de un stilist personal, la cerere.

Aviary Photo_131703429269088082

Pinguinii înseamnă şi a ajuta alte mame sau taţi-antreprenor să îşi realizeze visele. Exceptând hainele, majoritatea produselor de pe pinguinii.com & din showroom provin de la afaceri de familie: bijuterii hand made cu pietre semipreţioase pentru mame, jucării tip Montessori din lemn pentru copii şi bebeluşi, realizate din materiale şi vopsele eco-friendly, obiecte unicat de home decor pentru camera copilului, realizate manual, cafea fără cofeină pentru femei însărcinate, lăuze sau care alăptează etc.

 Cafeneaua Mamelor

Unde socializează, în prezenţa copiilor, mamele din Bucureşti? La Pinguinii! Mamă Café, programul de cafenea a mamelor dezvoltat de Manuela înseamnă o serie de întâlniri de socializare între mame şi viitoare mame, care pot veni cu copiii, cu scopul de a împărtăşi experienţe, gânduri, temeri comune şi a identifica soluţii. Programul este bi-săptămânal, marţi şi joi între orele 11:00-13:00, intrarea este liberă, iar cafeaua şi dulciurile sunt oferite din partea casei.

 Comunitatea Pinguinii şi evenimente pentru părinţi

Evenimentele pentru părinţi şi comunitatea Pinguinii se vor dezvolta sub umbrela “Casa Pinguinilor”. “Este un concept despre învăţare, ascultare, conectare şi împărtăşirea ideilor, empowerment, conversaţii cu substanţă, relaxare şi, mai presus de toate acestea, posibilitatea părinţilor de a crea o lume mai bună pentru copiii noştri”, povesteşte Manuela.

Casa Pinguinilor va fi şi locul ideal pentru petreceri Baby Shower intime, realizate profesionist, într-un decor delicat şi elegant.

Aviary Photo_131703429993837213

Vă invităm să vizitaţi pinguinii şi pe contul de Instagram, @pinguiniicom.

Adresă Concept Store: Strada Andrei Popovici nr 5B, demisol, Sector 1, Bucureşti (zona Dorobanţi).

#pinguinii #pinguiniicom #universuldelifestylepentrufamiliisimpatice

No Comments Yet

Comments are closed