Cosmeticele PB Serum au fost lansate în România

Pielea uscată, dezhidratată și ridată, a femeilor sau a bărbaților, cicatricile post acneice sau, pur și simplu, pielea căzută din cauza înaintării în vârstă pot fi tratate cu o nouă gamă de produse unice pe piața din România.

Lansarea oficială a cosmeticelor PB Serum, în România, a avut loc vineri, 12 februarie la Cluj Napoca.

Aceste produse sunt structurate pe două segmente: îngrijirea și tratarea feței și îngrijirea pielii corpului și tratarea celulitei, până la un procent de 80% sau chiar mai mult, în unele cazuri.

8

În ceea ce privește produsele pentru ten, acestea nu sunt injectabile, tratamentul aplicându-se manual, la clinice de infrumusetare sau, la salon, cu ajutorul aparaturii de specialitate (dermaroller, cavitație, ultrasunet sau radiorecvență) și pentru întreținere, direct de către client, cu aplicare manuală.

Este pentru prima oară când consumatorii de produse de înfrumusețare au la dispoziție o gamă care să înlocuiască, din punctul de vedere al efectului, tratamentul injectabil cu Acid Hialuronic sau Colagen.

Atât în cazul tratamentelor faciale, cât și corporale, produsele nu sunt singulare, ci ele pot fi aplicate în format combinat, tip cocktail, în funcție de nevoile fiecărui caz în parte.

În cazul tratamentelor faciale sau corporale, cu opţiune de personalizare, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, testele clinice dovedesc faptul că, în urma folosirii PB Serum, fermitatea pielii creşte cu 58%, semnele de îmbătrânire sunt reduse cu 55%, iar cele de oboseală, cu până la 41%.

1 5 6

PB Serum, au fost create de către o companie cu tradiţie în domeniul cercetării biotehnologice, Laboratorios Proteos Biotech, singura pe piaţa mondială care foloseşte o tehnologie bazată pe ingrediente unice, enzime bio-active liofilizate: keratinază, colagenază, hyaluronidază şi lipază, concepute specific pentru a obţine alternativa naturală la ingredientele chimice din această industrie.

Produsele PB Serum din gama facială sunt recomandate pentru: reducere ridurilor, a acneei, pentru hidratarea în profunzime şi reînnoirea pielii, recuperarea elasticităţii şi luminozităţii tenului, eliminarea petelor superficiale, pentru repararea cicatricilor şi hiperkeratozei.

Produsele PB Serum din gama corporală, sunt recomandate pentru reducerea cu până la 80% a celulitei, a grăsimii localizate şi a celei hipertrofice, pentru netezirea pielii, redobândirea fermităţii, îmbunătăţirea elasticităţii pielii.

După o lună de zile de la testarea lor în Cluj Napoca, aceste produse sunt deja folosite în saloane și clinici locale de înfrumusețare precum: Platinum Speed Fitness, Esthetic Lux Center, Institutul de estetică și frumusețe Luna, Stelline, Arta Eleganței, Evital, Dea Clinic și The Secret.

Brandul PBSerum a luat nastere în 2010, în cadrul laboratoarelor spaniole PROTEOS BIOTECH ca urmare a ani de cercetare biotehnologica în utilizarea proteinelor recombinante pentru industria farmaceutică și cosmetică.

În afară de a fi furnizor de ingrediente active pentru cele mai cunoscute firme producatoare de cosmetice, PROTEOS  BIOTECH decide sa combine o mare parte din eforturile și punctele sale forte si lanseaza mai intai pe piata spaniola și mai târziu pe plan internațional în Europa, America Latină, Asia și Orientul Mediu, noua sa generație de cosmeceutice PBSerum. Tratamente special create pentru infrumusetarea si îngrijire a pielii fetei și corpului, oferind soluții revoluționare pentru problemele cele mai obisnuite,  fără mirosuri (parfumuri) sau parabeni.

Brandul satisface diferitele etape și necesităti ale pielii și ofera o mare varietate de produse pentru a aborda diferitele afectiuni ale pielii (cinci produse in linia faciala și patru in linia corporala).

Brandul PBSerum va fi distribuit in exclusivitate in Romania prin intermediul firmei TRITECC, colaborator al PROTEOS BIOTECH in proiecte de cercetare la nivel European.

No Comments Yet

Comments are closed