Rețete vechi de 150 de ani – descoperă cultura gastronomică din sudul Transilvaniei

În sezonul de toamnă-iarnă 2015-2016, Reky Travel & Events împreună cu Asociația My Transylvania,  organizează evenimente de cultură gastronomică inedite în orașul Sibiu.

După un an îmbelșugat în evenimente de cultură gastronomică, ieșiri în natură în satele sud-transilvănene și o primă ediție a unui festival (Transilvania Gastronomică – Food Culture Festival), ne propunem să nu întrerupem sezonul gastronomic, așa cum se întâmpla de obicei. Am conceput o serie de evenimente de toamnă și iarnă în locații deosebite din zona istorică a orașului Sibiu, dar și un bufet în jurul focului afară, în zăpada.

CiC1 CiC3 Cinaincetate

Participarea la aceste evenimente este oferită în cadrul unui pachet turistic de weekend „SIBIU CITY BREAK – FALL & WINTER GASTRONOMY IN TRANSYLVANIA”, prin care turiștii români vor fi așteptați două zile la Sibiu, să guste produse locale, preparate tradiționale reinterpretate și să asculte povestea lor. Cină în cetate, eveniment la care se va găti cu produse de sezon din regiune, se va desfășura într-o locație deosebită din centrul istoric al Sibiului, iar povestea meniului va fi legată de locul de desfășurare a cinei. La CulinART, legăm meniul și produsele locale de o anumită temă din arta locală. COOLinar va consta într-o ieșire în zăpadă pentru servirea unui bufet cu specialități locale, de sezon, în jurul unui foc de tabără.

DSC_3186 cina in cetate
Detalii (date de desfășurare, servicii incluse, prețuri) despre pachetul turistic sunt disponibile pe site-ul  http://bit.ly/sibiucitybreak/, iar informații pot fi cerute la tel. 0722/396.755 (Cristian Cismaru) sau la adresa de e-mail info@reky-travel.de.

Agenția de turism Reky Travel & Events este specializată pe turism intern și Incoming. Încă din 2000 oferă circuite culturale și tematice, iar din 2008 organizează și suține, împreună cu Asociația My Transylvania, evenimente de cultură gastronomică și alternative în zona rurală a Transilvaniei, cu scopul întăririi comunităților locale și promovării patrimoniului imaterial.

No Comments Yet

Comments are closed