Radu Captari, invitatul special în spectacolele Corului Armatei Roșii

Corul Armatei Roșii, sub conducerea generalului Viktor Eliseev, va putea fi admirat pe 21 septembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca , iar la Sala Palatului din capitală pe 22 și 23 septembrie în unul dintre cele mai frumoase spectacole de muzică și dans.  Pe lângă programul artistic de excepție, publicul spectator va beneficia de numeroase surprize muzicale. După ce au anunțat participarea invitatului special al serii, baritonul Florin Estefan, organizatorii au dezvăluit și numele celui de-al doilea invitat.

Cunoscut pentru spectacolele sale vibrante, pentru trăirea autentică și seducătoare a folclorului și cântecelor tradiționale rusești, muzicianul Radu Captari va fi cu siguranță una dintre prezențele deosebit de plăcute spectatorilor ce vor savura acest spectacol complet.

Radu Captari

”Consider că sunt român 100%, cu suflet rusesc. Îi admir pe ruși pentru că nu-și uită niciodată cultura, indiferent de orânduire. Sunt onorat să fiu parte din acest eveniment cultural unic, susținut de cel mai renumit cor din lume. În același timp, sunt extrem de bucuros că voi avea oportunitatea să mă reîntâlnesc cu iubitorii de cultură din România”- a declarat Radu Captari.

 Pe lângă coregrafia corpului de balet și a costumelor multicolore fascinante, Corul Armatei Roșii îi va cuceri pe spectatori cu interpretări remarcabile. Adevărate capodopere din muzica tradițională rusă, muzică clasică și modernă sunt câteva dintre ingredientele ce reprezintă garanția unui show de neuitat.

Mult așteptatul Cor al Armatei Roșii își are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piața Roșie, la câteva sute de metri de Teatrul Balșoi și de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roșii susține anual peste 250 de spectacole. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 și a susținut show-uri în peste 50 de țări alături de Corul Armatei Roșii (care este marcă înregistrată în 32 de țări).

corul armatei 1

În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roșii călătorește cu o sută de artiști. The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat ființă în 1939 și a fost ridicat la rang de Academie. Ansamblul are în total 350 de membri, printre care se numără soliști, dansatori, muzicieni, coregrafi și dirijori.

 Spectatorii interesați își pot procura biletele în continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agenția oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, de la agenția Teatrului Național Cluj, rețeaua magazinelor Diverta, precum și online, accesând: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro,  www.bilet.ro, www.vreaubilet.ro  și www.biletmaster.ro .

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Roșii de la Sala Polivalentă din Cluj –Napoca  pot fi achiziționate la următoarele prețuri: VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Pentru spectacolul de la Sala Palatului București, prețurile biletelor variază în funcție de categorie, după cum urmează: VIP – 300 ron, Cat.I – 200 ron, Cat.II – 140 ron, Cat.III – 90 ron, Cat.IV – 65 ron.

No Comments Yet

Comments are closed