13 cu atitudine” ne invită la concertul caritabil „Dare To Care”

Ada Milea și prietenii, Cristi Rigman, Anca Hanu, Bobo Burlăcianu, revin la Cluj-Napoca pentru a susține vineri, 13 februarie 2015, de la ora 19.00, la Casa Boema, un concert caritabil în vederea strângerii de fonduri pentru tinerii supraviețuitori de cancer, membrii Clubului Temerarii – înființat de Asociația Little People România și achiziționarea de laptopuri Braille, pentru copiii cu deficiențe de vedere.

Luna aceasta, pe 13 februarie, „13 cu atitudine” se mută la vechea grădină de vară a Clujului, Casa Boema (str. Iuliu Maniu, nr. 34), unde va avea loc, de la ora 19.00, concertul caritabil „Dare To Care”, susținut de către Ada Milea, Cristi Rigman, Anca Hanu și Bobo Burlăcianu. Onorariile artiștilor și fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Little People și către achiziționarea de laptopuri Braille, pentru copiii cu deficiențe de vedere.

ada milea cluj

Prețul biletului este de 50 lei și reprezintă donația și generozitatea fiecărui participant. Biletele pot fi achiziționate din locația Catwalk by Ramona Mindru (Str. Mihai Eminescu, nr. 13) sau în ziua concertului, direct de la intrare.

,,Una din pierderile cel mai acut simțite de societatea modernă este aceea a sentimentului apartenenței la comunitate. Tindem să ne imaginăm că pe vremuri exista un grad de bună vecinătate care a ajuns să fie înlocuit de un anonimat nemilos, în care oamenii caută să interacționeze unii cu alții în primul rând în scopuri restrictive, individualiste: pentru câștig financiar, avansare pe scara socială sau iubire romantică. Haideţi să depăşim prejudecăţile legate de ziua de 13 şi să abordăm acest număr cu altfel de atitudine! Frumuseţea adevărată vine din interior şi gesturile care nouă ne par a fi mici, pentru alţii pot fi adevărate miracole!”, afirmă Ramona Mîndru, inițiatoarea campaniei „13 cu atitudine”.

La finalul anului trecut, campania „13 cu atitudine” a fost premiată de către Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și Camera de Comerț Americană în România (AmCham), în cadrul Galei Oameni pentru Oameni, care premiază anual actele filantropice care au cel mai mare impact în comunitate.