Geometrie şi minimalism cu SANDRA CARINA șelescu

Delicată, reţinută, dar mereu cu un zâmbet fin, Sandra Carina Șelescu e printre cele mai tinere nume ale Vestige Prêt-à-Porter.

xfs_1000x1500_s80_2

Sandra Carina Șelescu este absolventă – nivel licență – a Universităţii de Artă și Design Cluj-Napoca, iar în prezent e studentă la master ȋn cadrul aceleiaşi instituţii. A fost finalistă a concursului Escapade à Paris organizat de V for Vintage în 2012 şi a participat la numeroase alte competiţii de specialitate – SYOSS, YKK, Urban Outfitters x Arts Thread etc. A apărut ȋn revista ELLE, ȋn editorialul 10 pentru Cluj dedicat absolvenţilor UAD.

[easyrotator]erc_71_1408683422[/easyrotator]

Colectia Interdependente

Sandra şi-a prezentat colecția INTERDEPENDENȚE în cadrul Galei UAD 2013, un proiect ȋn care ainvestigat interdependența dintre două persoane, o prietenie dusă la absurd, transformată într-o legătură ca cea a siamezilor, bazata ȋn totalitate pe comunicare.  Vestimentațiile au fost gândite sub forma unor hibrizi, fiind destinate celor două personaje care alcătuiesc acest cerc al prieteniei.

[easyrotator]erc_36_1408683678[/easyrotator]

Concursuri Escapade a Paris si YKK

Design & Stil                                                    

“Inspirația care stă la baza creațiilor mele vine din foarte multe părţi.”, mărturiseşte Sandra. “De la evenimentele care au loc în lume, la momentele petrecute cu oamenii dragi, filmele care mă captivează și pe care nu mi le pot scoate din cap vreme îndelungată, la orice lucru mărunt din jurul meu, orice  miros, gust, sunet, sau sentiment.”

Ea foloseşte ȋn creaţiile sale mult alb, negru, albastru, gri și are o preferință pentru tinutele geometrice și minimaliste.

[easyrotator]erc_11_1408683821[/easyrotator]