Inaugurare Mint Bistro

Petrecerea de inaugurare a noului Mint Bistro a adunat sâmbătă seara zeci de clujeni pe covorul „verde”. Mint Bistro este un loc de întâlnire pentru toți cei care doresc să respire un altfel de aer, atât la propriu, cât și la figurat.

[easyrotator]erc_93_1400658988[/easyrotator]

Rareș și Dacian, proprietarii, au încercat o escapadă din lumea restaurantelor obișnuite și au creat un altfel de spațiu: verde, fresh, curat. E un spațiu care îi reprezintă, atât prin design, cât și prin alegerile de la bar și de la bucătărie. Mint Bistro e un loc în care au pus mult suflet și speră ca acest lucru să răzbată prin toții porii.

[easyrotator]erc_91_1400659215[/easyrotator]

Punctul culminant al serii a fost plantarea ghivecelor de mentă, în Grădina de Mentă, special amenjată în interiorul bistro-ului, oaspeții fiind invitați să le lase proprietarilor un gând frumos.

[easyrotator]erc_50_1400659336[/easyrotator]

De mâine, Mint Bistro (str. Gheorghe Șincai nr. 11) vă așteptă zilnic între orele 08:00 și 23:00 cu preparate simple, dar delicioase.  În fiecare zi, Mint Bistro va încerca să vă impresioneze gusturile, în seri speciale de tapas dar și celelate simțuri, în seri cu muzică specială.

Foto: Andra Drăgan