Au început înscrierile la The Woman – Conferinţa de business feminin

Cea de-a treia ediţie a evenimentului are loc în data de 7 martie 2014 la Grand Hotel Italia 5* din Cluj-Napoca şi aduce pe scenă  femei din mediul de business românesc, femei antreprenoare sau femei cu funcţii de management care vin să vă împărtăşească cu drag din experienţa lor.

the woman

Faceţi cunoştinţă cu câteva dintre vorbitoarele acestei ediţii:

Violeta Ciurel este preşedinte şi CEO AXA Asigurări România iar din 2012  ocupă  şi funcţia de preşedinte al Consiliului de supraveghere AXA Insurance Ungaria. Pe lângă acestea, Violeta Ciurel este şi profesor universitar şi cu toate acestea se implică activ în proiectele Junior Achievement România, o organizaţie internaţională care îşi propune să ajute şcoala şi elevii.

Iren Arsene – Managing Partner la Curtea Veche Publishing, a fost decorată în 2012 cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Monica Jitariuc este Managing Director la The Practice si are peste 12 ani de experienţă în marketing şi comunicare. Înainte de THE PRACTICE, a coordonat activităţi de PR, a făcut comunicare internă, marketing, PR comercial, ATL si PR institutional.

Mirela Bucovicean – Cariera a purtat-o prin publicitate, televiziune, presă scrisă, real-estate şi e-commerce, iar acum deţine cu mândrie proiectul ”Molecule-F”.

Smaranda Buduru este Managing Partner Stomestet, medic primar stomatolog, doctor în ştiinţe medicale, şef de lucrări de catedra de Protetica Dentară UMF Cluj-Napoca.

Mai mult decât o conferinţă, The Woman este o sărbătoare, este o zi specială în care celebrăm statutul femeii de afaceri în societatea românească, o zi în care punem pe prim plan femeia care întruchipează tenacitate, leadership, excelenţă şi un model pentru oamenii din jurul ei.

Astfel, programul evenimentului include:

–        Paneluri de debate în care invitatele vor răspunde la întrebările dumneavoastră

–        Prezentare de modă

–        Expoziţie de bijuterii

–        Degustare de vinuri special alese pentru doamne

–        Seară de networking

Pentru a vă înscrie la cea de-a treia ediţie The Woman, vă invităm să accesaţi site-ul evenimentului, secţiunea Înscrieri.