Client Centric Conference – Innovation in client management

Client-Centric-Conference-IAA-YP-ClujIAA Young Professionals Cluj organizează un eveniment dedicat specialiştilor în marketing, managerilor de vânzări şi antreprenorilor: Client Centric Conference – Innovation in client management, al cărui scop este de a informa participanţii cu privire la noile tehnici şi instrumente de management al relaţiei cu clientul.

Conceptul de “Client Centric” reprezintă o metodă de a derula afaceri orientate în primul rând către client, prin plasarea clientului în centrul serviciului brand-ului. Companiile care abordează o strategie client centric oferă valoare adaugată clienţilor prin îmbunătăţirea experienţei acestora cu produsele/serviciile lor.

Participanţii vor putea asista în mod gratuit la prezentările a 4 speakeri, specialişti în diferite domenii, care au în comun strategiile customer centric în companiile din care fac parte. Astfel, participanţii la eveniment vor avea ocazia să interacţioneze cu specialişti care aduc inovaţie în customer experience şi reuşesc să poziţioneze clienţii în centrul business-ului.

Evenimentul va avea loc în data de 19 noiembrie 2013, în intervalul orar 17.00-20.30, la International Ballroom din Cluj-Napoca. Participarea la acest eveniment este gratuită şi face exclusiv pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile, până în data de 16 Noiembrie 2013.