A trecut seara de Crăciun, frumoasă…

oua-de-craciun-foto-lucian-muntean-635… în familie, înconjurat de cei dragi. Am cântat colinde în jurul bradului, am deschis cadouri, ne-am așezat la masă și ne-am bucurat de spiritul magic al serii.
Am primit, bucuros și emoționat, cadouri așteptând, apoi, cu sufletul la gură, să văd reacția celorlalți când își deschid cadourile. Atunci e momentul magic, când vezi bucuria din ochii copiilor în momentul în care, deschizându-și cadourile, realizau că Moșu’ le-a ascultat rugămințile, o confirmare a faptului că „au fost copii cuminți”.
Pentru mine, seara de Crăciun a fost și momentul în care am încheiat socotelile cu anul care este pe sfârșite. Mi s-a părut un moment mai bun, mai calm, mai așezat decât de Revelion când toată lumea e agitată și sărbătorește frenetic.
Am depănat amintiri, am punctat realizările, dar și nerealizările, am gândit planuri de viitor la un pahar de vin, în jurul mesei, când limbile se dezleagă și te simți în largul tău pentru că ești înconjurat de cei dragi.
Încet, pe ritmuri de colinde, a trecut și această seară superbă. Dar să nu devenim melancolici, mai urmează încă o petrecere anul acesta!

Foto: Lucian Muntean

No Comments Yet

Comments are closed