Salut!

Eu sunt Gloria. Sunt o fată obişnuită, am 7 ani şi cred că sunt  un om bun pentru că ajut oamenii. Eu văd în jurul meu oameni fericiţi, în majoritatea timpului, dar au şi momente în care sunt cam trişti. Au ei diferite motive: că nu le-a mers bine serviciul, că li s-a rupt o carte, şi-au agăţat o haină, au ghinioane, cum se zice. Intervin când au nevoie şi încerc să le fac ziua mai bună. Stau un pic mai mult cu ei, de exemplu daca e supărată mama îi aduc o cafea, îi fac un masaj şi tot aşa cam tot restul zilei, o ajut să-şi revină un pic.

Eu văd lumea uneori alb/negru şi alteori colorată. Vreau să spun că fiecare om are în viaţa lui şi zile negre, dar şi zile foarte înflorite.

În zilele negre ar trebui, de dimineaţă, să te reconstitui un pic. Fiecare om are feluri diferite prin care poate face asta. Eu, dacă am o zi alb/negru, fac o roata ţiganului.

În zilele colorate trebuie să te bucuri de ziua cea frumoasă care te-a trezit cu mâinile calde şi care te-a înflorit de dimineaţă. Atunci mă trezesc, încerc să-mi iasă cea mai bună zi şi mă bucur la nebunie de ea! Dacă intervine ceva care să mi-o strice, fac o roata ţiganului.

Doresc să scriu în revistă pentru că vreau să văd dacă reuşesc să fiu ca adulţii. Va fi o revistă minunată şi sper că toţi oamenii o vor citi. Este un lucru foarte important pentru mine şi sper să mă descurc, pentru că eu sunt foarte entuziasmată şi sper ca toate fetele, ca şi mine, să aibă astfel de bucurii.

Încă nu ştiu ce mă va încurca, dar ştiu ce mă va ajuta. Îmi place mult fotografia şi am început să fac nişte poze ca să le arăt prietenilor și părinților mei și m-am gândit de ce să nu le împărtăşesc cu voi. Unele doar aşa… ca să vadă toţi cum este şi poate, când vor avea mai mult timp, îşi vor dori şi ei să încerce.

Voi vorbi despre foarte multe întâmplări, despre prietenie, şcoală, cărţi, moda copiilor şi sfaturi pentru părinţi.

Sursa foto: Revista Bulevard

No Comments Yet

Comments are closed