Proiectul „Viitori Părinţi” se lansează joi la Cluj

Libraria Cărtureşti (Iulius Mall) găzduieşte mâine, 1 noiembrie, începând cu ora 18.00, lansarea a două DVD-uri şi a unei broşuri dedicate femeilor însărcinate, şi în mod special, viitorilor sau proaspeţilor tătici. Autoarea proiectului, d-na Dr. Vârtosu Ioana, va susţine în deschidere un mini curs de puericultură.

Tăticii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze măiestria la concursul de purtat bebeluşi. Cei mai dibaci vor fi răsplătiţi cu atestate de puericultură care le vor permite să stea acasă cu bebeluşul lor încă 10 zile de concediu.

 

Asociaţia Şcoala Mamei Junior şi-a început activitatea în anul 2003, la iniţiativa d-nei dr. Vârtosu Ioana, din dorinţa de a ajuta cât mai multe mămici cu informaţii corecte, din surse sigure, despre sarcină, travaliu şi creşterea nou-născutului.

Ultimul proiect se adresează tinerilor părinţi cu materiale video şi broşuri dedicate în mod special femeilor însărcinate, dar şi tăticilor. Aceste materiale sunt unice în România, adaptate nevoilor, tradiţiilor şi miturilor culturale din care facem parte.

 Sursa foto: www.cursdepuericultura.ro

 

No Comments Yet

Comments are closed