Nu mi-am propus să încep să dau sfaturi culinare sau să fac review-uri de restaurante, pur şi simplu pentru că nu mă pricep la asta, dar dulciurile sunt oarecum în aria mea de expertiză, pentru ca am mâncat cel puțin o tonă până la vârsta asta, deci sunt un client bun pentru această industrie. Totuși, după 30 și mai bine de ani, încă nu înțeleg rostul dulciurilor fără ciocolată. Le-aș scoate cumva în afara legii. Mi se par o pierdere de vreme şi pentru cei care le confecționează, și pentru cei care le consumă.
Cu toate astea, recomandarea mea de azi nu e cu ciocolată. E un cheesecake, probabil cel mai bun din oraș (și am termen de comparație CheeseCake Factory din Chicago). O prăjitură pe trei nivele, pot să spun asta pentru că nu sunt expert. Dar dacă aș fi, aș spune că e o prajitură făcută după o rețetă specială, cu trei texturi diferite, absolut DELICIOASĂ. O prăjitură făcută cu dragoste.
Așa că, vă recomand, cu drag, un cheesecake la Apartament 1 Bar&Bistro, Calea Turzii 162-168.
PS. Sper ca data viitoare să aibă și un pic, un pic de ciocolată!