Deocamdată, cel mai bun cheesecake pe care l-am mâncat în Cluj

Nu mi-am propus să încep să dau sfaturi culinare sau să fac review-uri de restaurante, pur şi simplu pentru că nu mă pricep la asta, dar dulciurile sunt oarecum în aria mea de expertiză, pentru ca am mâncat cel puțin o tonă până la vârsta asta, deci sunt un client bun pentru această industrie. Totuși, după 30 și mai bine de ani, încă nu înțeleg rostul dulciurilor fără ciocolată. Le-aș scoate cumva în afara legii. Mi se par o pierdere de vreme şi pentru cei care le confecționează, și pentru cei care le consumă.

Cu toate astea, recomandarea mea de azi nu e cu ciocolată. E un cheesecake, probabil cel mai bun din oraș (și am termen de comparație CheeseCake Factory din Chicago). O prăjitură pe trei nivele, pot să spun asta pentru că nu sunt expert. Dar dacă aș fi, aș spune că e o prajitură făcută după o rețetă specială, cu trei texturi diferite, absolut DELICIOASĂ. O prăjitură făcută cu dragoste.

Așa că, vă recomand, cu drag, un cheesecake la Apartament 1 Bar&Bistro, Calea Turzii 162-168.

PS. Sper ca data viitoare să aibă și un pic, un pic de ciocolată!

Sonia Nechifor
Sonia Nechifor

Lumea îmi spune simplu: Sonia. Sunt specialist în comunicare, atât la birou, cât și în timpul liber. Îmi place să fac lucrurile „ca la carte”, să găsesc ideile simple care să transforme gânduri obișnuite în fapte extraordinare.

No Comments Yet

Comments are closed