Ce cadouri cumpărăm de la #Dichisar – 30 de recomandări creative de Crăciun

Pentru febra cadourilor doctorii recomandă cu încredere târgurile de Crăciun! Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar cu 60 dintre cei mai iubiți noi creatori români, la unul dintre cele mai simpatice târguri din București. Veți găsi câte ceva pentru fiecare stil, însă cu siguranță nimic banal. Cumpărăm de aici toate cadourile că să fim siguri că niciunul dintre ele nu va ajunge uitat într-un sertar.

mini preview 2

Editia #Dichisar de Crăciun va avea loc în weekend-ul 12-13 Decembrie, 09:00-20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).

Ediția de Crăciun #Dichisar este gândită special pentru a ne ajuta să intrăm în mood-ul de sărbători, cu muzică bună, shopping creativ și una dintre cele mai bune cafele din oraș.

Absolut toate produsele pe care le veți găsi sunt lucrate manual de creatori români tineri și talentați. Pregătiți cu atenție bugetul, veți vreau să cumpărați toate cadourile de aici! Iată doar câteva dintre recomandările organizatorilor.

breslo-dichisar-cadouri-decoratiuni-podoabe-de-craciun-handmade-bucuresti breslo-dichisar-cadouri-elegante-de-craciun-handmade-bucuresti breslo-dichisar-cadouri-geek-funky-de-craciun-handmade-bucuresti breslo-dichisar-cadouri-jucarii-pentru-copii-de-craciun-handmade-bucuresti breslo-dichisar-cadouri-urban-fashionista-de-craciun-handmade-bucuresti

Intrarea este liberă!