Un nou festival la Cluj: Stand Up Comedy

Între 4 şi 10 noiembrie, în Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş se va desfăşura un nou festival. Este vorba de Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy, eveniment care vine cu scopul de a bucura toţi pasionaţii de acest gen de comedie, dar şi în căutarea de noi talente.

fisc 1

Organizatorii, Guevara Events, în parteneriat cu Artitude şi Studcard, pregătesc o săptămânî plină de reprezentaţii umoristice în limbile română, engleză şi maghiară ale celor mai în vogă comedianţi români şi maghiari.

„Fenomenul de Stand Up Comedy a luat amploare tot mai mare şi în România şi am considerat oportună organizarea unui astfel de festival. Au apărut pe scene tot mai mulţi artişti talentaţi, iar publicul este în continuă creştere la fiecare show de stand up comedy organizat”, a transmis Project Managerul FISC 2013, Constantin Covaliu.

În program se anunţă 2 reprezentaţii la Târgu-Mureş şi 7 la Cluj-Napoca. De asemenea, va exista şi un program de open mic pentru a acorda o şansă tinerilor umorişti care merită să fie descoperiţi.

Mai multe detalii găsiţi pe fiscul.eu.