Am 34 de ani trăiţi din plin, o familie frumoasă şi doi copii veseli şi plini de energie, David si Daniel. Împreună cu soţul meu, Zoli, am reuşit să ne creăm o oază de normalitate în jur, un loc în care ne respectăm, ne iubim şi ne sprijinim unii pe ceilalţi.

Îmi plac oamenii, cuvintele şi lucrurile frumoase. Iubesc pe bune şi de tot, şi îmi plac lucrurile bine făcute.

Cred în libertatea de exprimare şi de acţiune, atâta timp cât ea nu îngrădeşte libertatea celor din jur. Şi mai cred în iubire şi în puterea noastră de a schimba în bine lucrurile şi oamenii din jur. În acest spirit încerc să-mi trăiesc viaţa şi să-mi educ copiii.

Încerc să privesc pozitiv ceea ce mi se întâmplă, să înţeleg mai bine ceea ce mă înconjoară. De multe ori nu-mi iese, dar insist. Sunt încăpăţânată . . .

Sunt absolventă de sociologie-ştiinte politice, am fost pe rând voluntar, angajat şi antreprenor. Am profitat pe rând de toate şansele care mi-au fost oferite şi am avut norocul să întâlnesc oameni de valoare la momentul potrivit, oameni care mi-au determinat creşterea. Acum suntem prieteni.

1999-2002, Bucureşti: Implicare, ca şi angajat, în coordonare programe pentru tineri, organizare de evenimente în campanii electorale pentru Preşedinţia României şi Organizaţii Civice.

2000-2004, Bucureşti: La începutul anului 2000, la iniţiativa unui bun prieten, am înfiinţat un partid politic, URR – Uniunea pentru Reconstrucţia României. A fost un partid al tinerilor neimplicaţi anterior în politică şi dornici de o schimbare reală şi profundă a felului în care se făcea politică în România. Am participat la alegerile locale şi generale din 2004, însă cu rezultate mult sub aşteptări. Resursele financiare şi umane insuficiente nu ne-au permis să ne punem în practică idealurile politice.

2005 – 2012, Cluj-Napoca: Am decis să pun punct activităţii în domeniul politic si mi-am început cariera de antreprenor. Aşa au apărut Dora Park şi Bella Park, două proiecte imobiliare pe care le-am construit împreună cu soţul meu. Experienţa din domeniul construcţiilor şi pasiunea pentru frumos sunt ingredientul principal în Morphoza-atelier de interioare, firma care îmi împlineşte din plin dorinţa de a construi lucruri frumoase.

Trăieşte Frumos!