Adinish ajunge pe 4 iulie la Cluj-Napoca. Timp de două zile, proaspetele mămici vor putea cunoaște produsele pentru copii și obiectele de design inspirate din cultura scandinavă

Untitled design

Joi, 4 iulie, Adina Foldager, fondatoarea brandului Adinish, va veni pentru prima dată la Cluj-Napoca, pentru a se întâlni cu viitoare, proaspete sau tinere mămici și pentru a face cunoscute cele mai actuale si populare branduri pentru părinți si copii realizate din materiale organice, cu forme și modele naturale care impresionează prin simplitatea, culorile și minimalismul designului scandinav.

Timp de două zile, Casa TIFF din Cluj-Napoca, un loc autentic și exclusivist, va deveni Showroom-ul Adinish. Adina Foldager este pasionată de cultura scandinavă și-a dorit să răspundă personal tuturor întrebărilor și să le vorbească familiilor cu copii despre importanța alegerii unor branduri, mai ales pentru cei mici, care să fie aibă efecte benefice asupra dezvoltării acestora.

Fiecare obiect care va fi prezentat la Cluj-Napoca a fost atent ales și aparține unor branduri caracterizate de responsabilitatea față de mediu și de societate. Adinish este un concept dedicat designului interior și puericulturii și se adresează părinților care apreciază designul remarcabil, produsele de calitate și durabile.

Universul Adinish va putea fi cunoscut atât joi, 4 iulie, cât și vineri, 5 iulie 2019, de la 10:00 la 19:00, la Casa TIFF.

Adinish te așteaptă cu drag la o experiență de shopping cu adevărat specială!

Pentru mai multe detalii, aceesează pagina de Facebook a evenimentului.

No Comments Yet

Comments are closed