Cămașa George Enescu, ediție specială pentru festival de la Braiconf

camasa Braiconf de festival detaliu manseta 2

Pentru că şi-a obişnuit publicul în ultimii ani cu colecții capsulă, Braiconf lansează în acest septembrie un model de cămaşă în ediție limitată, un omagiu adus “Festivalului George Enescu”. Astfel, Cămașa George Enescu pune creația marelui compozitor și muzica clasică într-o nouă lumină, reușind să aducă un pic de magie în creația vestimentară românească de ceremonie.

camasa Braiconf de festival detaliu manseta 1

Cămaşa George Enescu, în ediție limitată, a fost creată special în fabrica din Brăila, fiind un omagiu adus iubitorilor de frumos, artă și muzică și implicit, tuturor celor care participă la acest festival reper în lumea internațională a muzicii clasice.

Este un model de cămaşă de ceremonie, albă, cu butoni şi cu nasturi ascunşi, din bumbac, cu Cheia Sol brodată discret pe manşeta mânecii stângi.

camasa Braiconf de festival si costum de ceremonie

Cămaşa Braiconf George Enescu este disponibilă exclusiv în magazinul Braiconf de pe Calea Victoriei pe toată perioada festivalului (până în 24 septembrie) dar și după acest moment.

vitrina Braiconf Calea Victoriei

În aceeași cheie a Festivalului Enescu, echipa Braiconf a gândit și o parte din vitrina magazinului din Calea Victoriei.

“Singurul progres care poate influența profund viitorul, este cel care crește din trecut”, a spus demult George Enescu.