Sistemul de reparare ȋn 4 paşi

Ȋntr-unul din articolele trecute v-am oferit căteva sugestii despre şamponatul corect, dar v-am rămas datoare cu restul informaţiilor. Respectiv ce facem după ce scoatem prosopul din păr şi cum putem ȋntreţine un păr sănătos dacă are fir subţire şi sensibil.  Ei bine, pe lângă şamponatul cu Moroccanoil de zi cu zi, periodic ȋmi fac ceea ce se numeşte Sistemul de reparare Joico ȋn 4 paşi. 

poza

E un tratament care durează cam 40 minute la scafă, unde Jeni, şamponeza noastră, ȋmi răsfaţă părul ȋn tot acest timp respectând fiecare pas ȋn parte.

1. clarifying shampoo – elimină toate reziduurile de pe şi din firul de păr

2. cuticle sealer – echilibrează valoarea ph-ului

3. deep-penetrating recostructor – tratament intensiv pentru reconstrucţie

4. intensive hydrator – hidratare intensivă

poza 1 poza 4

La final, părul se limpezeşte foarte bine.

poza 5

Pentru că am un păr cu fir subţire, uşor ondulat, lung, care este aranjat foarte mult cu placa şi a mai fost şi decolorat, am nevoie de acest tratamentul cu care Jeni mă răsfaţă, dar mai ales ȋmi ȋngrijeşte părul. Dacă ai un astfel de păr, acest tratament ȋl poate intreţine frumos şi sănătos.  Ȋl recomand pentru pregătirea părului pentru concediu, dar şi la ȋntoarcere.  Se face ȋn cure de patru ori pe lună la ȋnceput şi, ulterior, de două ori pe lună; apoi de ȋntreţinere o dată pe lună sau  odată la două luni, ȋn funcţie de starea părului.

Știţi că părul ondulat natural are o textură mai fină şi se deshidratează mult mai repede decât un păr drept natural. Acesta e motivul pentru care trebuie să-l ȋntreţinem şi să-l hidratăm mai mult.

Cum arată părul meu după un asemenea tratament? Strălucitor şi plin de sănătate.

poza 1 (1)

Ȋn zilele următoare vă voi spune despre următorii paşi necesari ȋn ȋngrijirea părului. Până atunci, vă doresc zile cât mai uşoare şi mai senine!