Vineri seara, 200 de invitați au participat la „Cina la Casino”, organizată în cadrul Transilvania Fest, pentru celebrarea vieții și operei arhitectului Lajos Pakey, creatorul clădirii Casino. Autorități locale, oameni de cultură, precum și alți susținători ai festivalului au fost invitați să guste un meniu tradițional românesc reinterpretat de chef-ul londonez Paul Bloomfield.
[easyrotator]erc_73_1379883008[/easyrotator]
Gazdele serii, doamna Pamela Rațiu și Nicolae Rațiu, fiul politicianului Ion Rațiu, au susținut câte un discurs, mulțumindu-le celor prezenți pentru sprijinirea Transilvania Fest, ajuns la Cluj-Napoca.
Meniul a fost unul desăvârșit, format din patru feluri, chef-ul Paul Bloomfield reușind să dea o notă modernă gustului bucatelor tradiționale românești. Vinurile românești au acompaniat fiecare fel de mâncare, completând savoarea cinei.
Atmosfera elegantă și mini-concertul de muzică clasică au transformat seara de la Casino într-o poveste frumoasă, a oamenilor implicați în societate.
[easyrotator]erc_82_1379883669[/easyrotator]
Foto: Adi Hădean