Raluca BarchiNăscută în Mediaș, crescută în București, m-am mutat în urmă cu un an în Cluj-Napoca. Sunt absolventă de filozofie și masterand la “Comunicare și PR“ din cadrul Universității Babeș Bolyai.

Am fost o vreme în spatele unor producții TV la care te-ai uitat cel puțin între canale, când butonai telecomanda. Mi-au dat poziția de director de producție în proiectul TV “Next Diva”, difuzat pe Euforia TV, dar n-am rămas acolo, în media. După ce am cochetat o vreme cu segmentul fashion, lumea modei e cea care mi-a rămas tot timpul aproape. Am fost și model, am fost și stilist pentru numeroase ședințe foto și acum sunt antreprenor. Unul foarte tânăr, după cum mi se tot spune!

În urmă cu doi ani am început proiectul Wardrobe B, un vechi vis de al meu și-o ancoră în lumea fashion-ului.

Mi-a oferit ocazia de a cunoaște mulți oameni talentați și recunoscuți internațional și, datorită poziției pe care o dețin în lumea modei, mi-a oferit posibilitatea de a fi prezentă la cele mai importante târguri internaționale de modă, conferințe despre trenduri și Fashion Week-uri din cele mai populare capitale ale Europei.

Îmi doresc să împărtășesc cu tine cunoștințele acumulate. Vreau să te ajut să te simți puternică și încrezătoare în fiecare zi. Îți promit articole scurte și la obiect, pentru că știu că nu ai timp de pierdut, cu trucuri pentru orice buget și mai ales pentru orice siluetă. Pentru că moda analizată pe bloguri sau în reviste nu trebuie să fie doar despre a promova ținute fanteziste, potrivite pentru ședințe foto.