Ziua de 22 aprilie 2021 a fost marcată cu un moment plin de emoție și mândrie, când, în cadrul Adunării Generale Ordinare de la Complexul Olimpic Sydney 2000, din Izvorani, Mihai Covaliu, Președintele COSR, și Albert Davidoglu, CEO Macromex, și-au dat mâna, pornind astfel împreună într-o călătorie spre Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

176738360_5412569682151376_4061865103758330165_n

De acum, toți sportivii olimpici români, ce se antrenează în cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, vor beneficia de un meniu echilibrat pregătit cu produse Edenia.

Mihai Covaliu, Președinte COSR, a salutat apropierea noului partener față de sportul olimpic românesc, mai ales în aceste vremuri dificile: „Faceți de astăzi parte din Familia Olimpică. Noi toți suntem în slujba sportivilor, suntem cei care le respectăm nevoile și le onorăm dorințele și prioritățile. Împărtășim cu partenerii noștri aceleași valori, ne unesc pasiunea și dragostea pentru sport, dorința de performanță și emoțiile transmise de sportivi. Prin urmare, suntem recunoscători că Macromex/Edenia apreciază și onorează contribuția imensă a sportului la sănătatea publică, importanța sa pentru incluziune, viață socială și culturală și rolul său important pentru economia națională. Mulțumim!”.

 

Lansat în urmă cu 10 ani, Edenia este un brand românesc ce are în ADN-ul său mișcarea permanentă, exprimată sub forma inovației continue și a căutării performanței în ceea ce privește calitatea produselor sale. Ingredientele sale de origine sunt aduse direct din mediul lor natural și păstrate proaspete, prin procesul de congelare rapidă, ce le mențin intacte calitățile nutritive. Astfel, Edenia contribuie la echilibrul dintre alimentație și o activitate fizică performantă.

 

Albert Davidoglu, CEO Macromex, a dezvăluit că, în componența echipei manageriale a companiei Macromex, sunt foști sportivi de performanță și oameni care practică și îndrăgesc sportul, o echipă care admiră și prețuiește tot ceea ce reprezintă valorile sportului și modelele pe care le generează.

Este o onoare pentru noi să avem ocazia să fim atât de aproape de familia olimpică. Vă mulțumim pentru această oportunitate! Nu este, însă, o întâmplare. Valorile olimpismului – Excelență, Prietenie, Respect, Spirit de Echipă, Mândrie Națională – se regăsesc și în ADN-ul companiei și brand-urilor noastre. Știm că sportul de performanță înseamnă excelență. Fie că e vorba de pregătire fizică, tehnică, tactică sau psihologică. Dar, mai este nevoie de ceva: de acel ingredient din culise cu aport esențial pentru buna funcționare a corpului oricărui sportiv – precum un combustibil care influențează performanța unui motor – și anume nutriția. Datorită Comitetului Olimpic și Sportiv Român, sportul românesc de performanță este de acum alimentat de Edenia.”, Albert Davidoglu, CEO Macromex.

Prin proiectul Romania for Gold, Edenia își propune să ofere energia, informațiile, inspirația și motivația necesare tuturor, pe calea spre o viață mai activă și mai sănătoasă. Inspirați de munca și ambiția olimpicilor români, noi toți ne putem dedica mai mult activității fizice și sportive, putem avea o viața mai echilibrată și mai ales mai sănătoasă.

Despre Macromex

Macromex este o companie cu capital 100% românesc, de peste 25 ani liderul în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate. Experiența în domeniu, pasiunea de a fi mereu cu un pas înainte, profesionalismul întregii echipe, calitatea produselor, curajul de a ne asuma riscuri și viteza de reacție la oportunitățile și schimbările pieței au determinat o evoluție constantă și susținută a companiei.

Misiunea noastră este de a-i oferi consumatorului o experiență superioară, punându-i la dispoziție produse inovatoare, de o calitate desăvârșită. În tot ceea ce facem punem accentul pe inovație, calitate constantă și un stil de viață sănătos. Acest lucru a avut ca rezultat natural dezvoltarea unor branduri de succes pe piața din România și nu numai. Reputația și puterea acestor branduri sunt dovada clară pentru care Macromex este astăzi un etalon în cadrul industriei. Ne măsurăm performanța prin poziția și cota de piață, notorietatea brandurilor noastre și ale partenerilor noștri, dar cel mai important, prin ceea ce aducem în plus în viața consumatorului. Macromex a dezvoltat mărci cu notorietate pe piața din România: printre acestea se numără atât brandurile proprii: Edenia (lider pe segmentul de produse congelate, cu o gamă largă ce acoperă mai multe categorii de produse), Corso (brandul nr. 1 de înghețată), La Strada, Azuris, Casa Gruia și mărci partenere printre care: Philadelphia, Paula, Inedit, Akadia, Leerdammer, Babybel, La vache qui rit, Mars ice cream, Haagen Dazs, Alpro.

www.romaniaforgold.ro

 

No Comments Yet

Comments are closed