Casa Timis este certificată DEKRA pentru aplicarea celor mai stricte standarde de sănătate și siguranță

Casa Timiș a primit certificarea DEKRA ce confirmă că toate măsurile de siguranță împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate perfect și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale. 

Ce înseamnă certificarea DEKRA?

Compania germană de auditare DEKRA este una dintre cele mai importante din lume. Aceasta activează în domeniul siguranței de peste 90 de ani, în peste 60 de țări. Organizația oferă servicii de expertiză calificate și independente în domeniul siguranței împotriva răspândirii COVID-19.

Spatiul de joacaCasa Timiș este printre singurele locații din domeniul HORECA care deține această certificare ce confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare al activității Casa Timiș, informarea și comunicarea măsurilor întregului personal angajat, cât și a oaspeților, controlul furnizorilor de băuturi și a prestatorilor de servicii.

Siguranța oaspeților și a angajaților noștri este prioritară pentru noi, independent de criza generată de pandemie. În acest sens, doresc să menționez că la Casa Timiș, întotdeauna am pus pe primul plan siguranța sanitară a personalului și a oaspeților. Încă de la deschidere, în 2018, folosim în toate spațiile unității, ca metoda de dezinfectare a aerului și a apei, generatoare de ozon – ozonul fiind considerat la ora actuală, atât în zona medicală umană, cât și industrial, fiind cel mai eficient antiinflamator, antibacterian, antiviral, și antifungic. Pe lângă respectarea normelor impuse (testarea temperaturii la venire a angajaților și a oaspeților, purtarea în permanență a măștii, și dezinfectarea mâinilor), am adăugat ca metodă suplimentară de dezinfectare a tuturor spațiilor, nebulizarea cu peroxid de hidrogen, metodă care se folosește în sălile de chirurgie – acesta fiind un dezinfectant biodegradabil cu acțiune-bactericidă, fungicidă, sporicidă, virucidă, împreună cu sterilizarea tuturor suprafețelor mici cu lampa UV.

Veranda dintre ViiAcum, mai mult ca niciodată, suntem recunoscători pentru siguranța și puritatea oferite de cadrul în care ne aflăm, pe domeniul de 140 de hectare, pe care îl avem în proprietate, iar tot ceea ce poate fi controlat de noi, prin măsuri suplimentare de siguranță, este un beneficiu în plus de care oaspeții noștri se pot bucura la fiecare vizită. Natura unică oferită de amfiteatrul de vii care ne înconjoară, de podgoria care ne ocroteşte şi de întregul nostru domeniu în aer liber, bogat în vitamina NP- Natura Pură, creează un spațiu în deplină siguranță pe care îl oferim tuturor oaspeților noştri.” declară Cristina Timiș, CEO Casa Timiș.

Despre Casa Timiș

Domeniul Casa Timiș este o ființă vie, cu ample planuri de viitor, ce reflectă sufletul, pasiunea, dăruirea și viziunea familiei Casa Timiș, aceea de a scrie istorie în turismul și ospitalitatea românească, ce se exprimă aici la nivel de excelență, punând în valoare tradițiile, istoria și mândria de a fi român.

Conacul, cu aproape un secol de istorie şi tradiţii, pune la dispoziţia oaspeţilor 10 camere si două restaurante ce poartă amprenta gastronomică a lui Chef Nico Lontras și Johnny Șușală: Restaurantul Casa Timiș, cu specific românesc reinterpretat, și Veranda dintre Vii, cu specific mediteranean. Ca un element de surpriză, în 2020, a fost inaugurat noul 1925 Bar Englezesc, al cărui nume omagiază anul nașterii conacului, într-un spațiu unic, nobil și rafinat. Tot în cadrul domeniului Casei Timiș, se regăsesc un superb parc și un loc de joacă, precum și o suprafață generoasă de alei pavate între vii pentru orice formă de mișcare: meditație, plimbări în natură, cycling, jogging, gimnastică. În a doua parte a anului 2021, Domeniul Casa Timiș se va existe cu un resort cu o capacitate de 15 căsuțe, cu câte 2 apartamente fiecare, un SPA de 800 mp și un parc cu multiple atracții.

No Comments Yet

Comments are closed