Ecolage organizează un nou Summer Camp în mijloc de București

Vara anului 2020 este una atipică pentru toți, mulți dintre noi fiind blocați în București, cu puține activități dedicate copiilor. În această perioadă, există tot mai puține alternative distractive pentru copii și care să le ofere încredere părinților că cei mici vor avea și activități educative.

Gândindu-se la toate aceste variabile, Écolage – Școala de Bune Maniere organizează un nou Summer Camp, de data aceasta dedicat cunoașterii. Evenimentul se adresează copiilor cu vârstă cuprinsă între 10 și 13 ani și va avea loc, așa cum ne-au obișnuit, în mijloc de București, în perioada 20 – 24 iulie, între orele 18.00 – 20.00.

Săptămâna de Cunoaștere este o tabară de vară altfel, în care cei mici vor descoperi lucruri noi prin joacă. Sesiunile sunt foarte diverse, conținând atât informații despre etichetă, cât și activități ce le vor spori încrederea de sine și îi vor ajuta pe cei mici să descopere abilități precum controlul emoțiilor. Toate acestea se vor desfășura cu profesori acreditați, precum Corina Popescu (trainer specializat în cursuri de comunicare), Ruxandra Lăcătuș (directorul general al companiei EU PROTOCOL – The School of Etiquette and Protocol) și Gabriela Maalouf (expert in reprogramare neurolingvistica).

Atelierele se vor desfășura la sediul Écolage, la câteva străzi distanță de Piața Romană. Pentru mai multe detalii, dar și pentru a vă înscrie, puteți accesa site-ul ecolage.ro.

Să vă fie vara relaxată!