Primul târg de nunți online ajută la organizarea nunții în timp de pandemie

Perioada dificilă în care ne aflăm din cauza declanșării la nivel global a pandemiei de Coronavirus aduce cu sine o serie de schimbări majore în zona industriei de evenimente, iar afectate sunt, fără doar și poate, inclusiv nunțile.

În Marea Britanie, începând din 2016, mirii, părinții care doresc să organizeze botezul copilului lor ori cei care pur și simplu vor să-și organizeze propria aniversare (de naștere, de căsătorie etc.), au la dispoziție târguri de evenimente online, de unde pot opta pentru serviciile pe care le doresc în cadrul evenimentului lor.

Un astfel de târg online, primul din România, a fost lansat de curând. Wedding Market poate fi vizitat cu ușurință în orice moment și îi pune în contact pe toți cei care organizează un eveniment special cu furnizori de servicii de top: de la artiști din diferite județe ale țării, la decorațiunile sălii alese, mărturiile de nuntă, cocktail bar & candy bar, servicii foto & video și până inclusiv alegerea sălii propriu-zise.

Târgul de nunți online a fost gândit cu scopul de a veni în sprijinul viitorilor miri, care poate că nu dispun întotdeauna de timpul necesar pentru a se deplasa fizic la târgurile de profil. În perioada aceasta în care ne aflăm, cu atât mai mult este necesar să ne adaptăm realității în care trăim, iar mediul online rămâne cea mai bună și rapidă soluție.

No Comments Yet

Comments are closed