Împletim vibe-ul verii cu mâncarea stradală, la Street Food in The Park – ParkLake Summer Edition

Untitled design-3

De ce să stai în casă, când te poți bucura de un weekend în aer liber, alături de prieteni sau familie?

După succesul primelor două ediții, camionetele viu colorate, și pline cu mâncare delicioasă, se adună din nou, la București, la ParkLake Shopping Center, între 14 și 17 iunie, pentru a treia ediție de Street Food in the Park – ParkLake Summer Edition. Așadar, întâmpinăm vara, așa cum se cuvine, într-o atmosferă de sărbătoare, cu preparate street food gustoase, pe care le vom savura împreună relaxat, pe iarbă sau pe terasă, cât e ziua de lungă.

Food truck-urile vor fi pline, pline cu burgeri, sandvișuri delicioase, fripturi suculente, paella, clătite, plăcinte sau înghețată. Să nu uităm și de berile răcoritoare sau de un prosecco rece. Line-up-ul truck-urilor sună cam așa:

Beanz Café, Betty Ice, Big John Foodtruck&LAB, Burger Peter Lounge, Crepes Charmees, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, Fane Curcanu’, Gourmet Street Food, La Finca Alioli, Meat Busters, Moritz Eis,  Prosecco Van, Smokin’ Pig, Steakaway.

Pentru a simți pe deplin vibe-ul verii și atmosfera de sărbătoare, vor avea loc și concerte în aer liber, cu muzică live. Iată cine sunt artiștii care vor urca pe scenă, în perioada desfășurării Street Food in the Park – ParkLake Summer Edition.

Joi, 14 iunie: Vama

Vineri, 15 iunie: Vița de Vie

Sâmbătă, 16 iunie: Zob și Zdub

Mai multe detalii despre Street Food in the Park – ParkLake Summer Edition, găsiți accesând pagina de Facebook a evenimentului.

No Comments Yet

Comments are closed