HALUCINARIUM a deschis sezonul vacanțelor cu un Back to BLACK Art Party

Untitled design-8

Conceptul sinestezic a îmbinat într-un show unitar trei elemente foarte diferite: o expoziție care cuprinde lucrări de pictură, sculptură și instalații obiect, un moment live de desen susținut de Țara von Neudorf, dar și o petrecere avant la lettre, în seara zilei de luni, 11 iunie.

Toate aceste componente au fost rafinat integrate într-un eveniment al cărui scop principal a fost acela de a apropia publicul din mediul de business de cel artistic, de a crea o platformă de dialog în care principalul vector de limbaj este arta, prin diferite forme de reprezentare și manifestare.

Untitled design-3

Acest tip de eveniment se integrează într-o linie de business inovativă, o platformă sugestiv denumită Halucinarium ArtON pe care tânără galerie o propune publicului, în mod special mediului de afaceri, încercând ca prin astfel de inițiative să stimuleze interacțiunea dintre cele două arii.

Untitled design-6

ArtON a fost gândită ca o platformă de business cu capacitatea de a concepe și organiza diferite evenimente, campanii corporate, programe de responsabilitate socială, care au ca principal element de ”activare”- ARTA, în diferite forme de manifestare. Astfel, prin intermediul discursului artistic și prin implicarea directă a creatorilor, artiștilor, poate fi generată o zonă de interacțiune extrem de dinamică, creativă, dar și eficientă dintre cele două medii, zonă unde pot fi implementate proiecte socio-culturale care pot servi deopotrivă interesele corporațiilor, dar și pe cele ale comunităților locale sau tematice.

 Despre Halucinarium

 Halucinarium s-a deschis în martie, printr-o expoziție de artă manifest social și ecologic: “Eu nu emit carbon”.

Untitled design-7Back to BLACK cuprinde lucrări semnate de: Mircea Ciutu, Țara von Neudorf, Adrian Predă, Botond Részegh, Nicolae Romanitan, Tudor Oltean, Ioana Măria Sisea, Andras Szabo, inclusiv doi pereți ai galeriei, pictați live în timpul “Back to BLACK” art party.

Expoziția rămâne deschisă publicului pe toată perioada verii (cu programare) în spațiul experiențial HALUCINARIUM Loft din clădirea ISAF (Calea Giulești nr.14, et. 4).

No Comments Yet

Comments are closed