Transformă-ți pereții în adevărate opere de artă cu Accent Wall

Atunci când ne amenajăm locuința sau spațiul de birou, punem foarte mult accent pe alegerea pieselor de mobilier sau a decorațiunilor. Pereții devin adesea suport pentru tablouri sau sunt acoperiți, în mare parte, de diverse dulapuri sau biblioteci. Puțini ne dăm seama însă, că un perete poate fi scos în evidență, într-o mulțime de feluri și poate fi transformat chiar într-o operă de artă, dacă alegem materialele potrivite. Un perete de accent se poate transforma rapid într-un element definitoriu pentru design-ul unei încăperi și poate exprima, mai bine decât orice, personalitatea, visele și dorințele celui care deține acel spațiu. Tocmai din acest motiv, Adina Horodincă a creat Accent Wall, o întreagă colecție de tapete, care transformă orice perete simplu, într-unul care să atragă toate privirile. 

Cum a apărut Accent Wall?

Ideea proiectului Accent Wall i-a venit Adinei în timp ce realiza modele de tapet la comandă pentru diferiți clienți. Atunci și-a dat seama cât de mult poate influența un tapet ambianța dintr-o anumită încăpere și cât stil poate să ofere unui spațiu, un perete cu personalitate. Așa că s-a gândit să creeze, împreună cu echipa ei de designeri, Accent Wall, adică o întreagă colecție de tapete – Accent Wallpaper – produsă, la comandă, exclusiv în România.

Untitled design-6

Materiale de calitate

Materialele folosite pentru producția tapetului sunt de cea mai înaltă calitate. Ele au o textură frumoasă, sunt rezistente și pot fi montate cu ușurință pe perete. Textura este similară cu cea a unei pânze de tablou, de aceea culorile vor fi vii și vor permite și celor mai fine detalii să iasă în evidenta. Tapetul Accent Wallpaper este un obiect de decor rafinat care e, în același timp și o operă de artă.

Untitled design-8

Modele fără limită de creativitate și originalitate 

Adina, împreună cu echipa de designeri s-au străduit să creeze o colecție extrem de diversificată, potrivită oricărui stil, pentru că Accent Wall înseamnă milioane de posibilități. Accent Wall nu are niciun fel de limite, așa că orice idee poate fi cu ușurință transpusă pe perete.

Untitled design-4

Design-ul face diferența

Spre deosebire de celelalte modele de tapet existente pe piață, care sunt repetitive, Accent Wall acordă o atenție deosebită designului. Modelele sunt aparte și sunt menite să se integreze perfect în orice stil, pentru că un design interior reușit înseamnă existența unei armonii între toate piesele dintr-un spațiu. Un Accent Wallpaper va face mai mult decât să acopere un perete cu un model repetitiv, îl va face să vibreze și va da o notă de personalitate întregii încăperi.

Untitled design-5

Perfect pentru spații comerciale și birouri

Tapetul de la Accent Wall este potrivit nu doar pentru spațiul de acasă, ci și pentru birouri, restaurante, hoteluri sau cafenele. Niște pereți cu caracter puternic, în armonie cu celelalte piese de design interior, contribuie la experiența pe care un loc îl oferă clienților și face ca acesta să își amintească locul respectiv multă vreme. Textura de calitate premium, face ca Accent Wallpaper să fie alegerea potrivită și pentru spațiile deschise din zonele comerciale.

Untitled design-7

Cum pot avea și eu un Accent Wallpaper?

Este extrem de simplu să ai un Accent Wallpaper. Trebuie doar să alegi modelul de tapet dorit din colecțiile Accent Wall, să specifici dimensiunile, iar apoi tapetul personalizat va fi livrat la adresa indicată.

 Poți vedea aici întreaga colecție de tapete Accent Wall.

No Comments Yet

Comments are closed