Redescoperă-ți pasiunea și pofta de viață, în tabăra de creativitate AVVENTURA

Untitled design-3

Dacă vă simțiți epuizați și sătui de rutina zilnică, dacă vă simțiți sufocați în agitația și aglomerația orașului, poate e momentul să luați o pauză. Tocmai de aceea, mai mulți tineri au creat o tabără de creativitate și wellbeing, care vă ajută să vă recăpătați pofta de viață, inspirația cât și pasiunea pentru ceea ce faceți zi de zi. Locul ales nu putea fi altul decât minunata Italie, mai exact sudul ei, care prin peisajele desprinse din povești, prin marea spumoasă și prin livezile de măslini, vă va oferi răsfățul și deconectarea de care aveți nevoie.

Tabăra AVVENTURA se va desfășura între 7 și 10 iunie și înseamnă 4 zile de creativitate și lifestyle, într-o fermă de măslini plină de autenticitate din Calabria, nu departe de Bari. Cele patru zile vor fi pline de momente speciale, menite să vă relaxeze, să vă descătușeze creativitatea, să vă dezvolte personal și să vă readucă seninătatea și pofta de viață. Diminețile vor fi dedicate sesiunilor de Yoga, urmate de plimbări pe malul mării din Calabria, al cărui turcoaz ar inspira orice artist vizual, ateliere de fotografie, susținute de Vali Bărbulescu, ateliere de styling, o călătorie în universul emoțiilor filmelor italiene din anii ’60-’70, cu Carmen Secăreanu, muzică, dans, cinema în aer liber și vizită în orașul Matera.

Aventura începe pe 7 iunie, atunci când, odată ajunși pe tărâmul fascinant al Italiei, veți fi întâmpinați de ospitalitatea autentic italiană, în livada de măslini Ulisse & Calypso, veche de 200 de ani, care este încărcată de poveste. Seara se încheie cu un film văzut în aer liber.

A doua zi începe prin recăpătarea energiei pozitive, printr-o sesiune de Yoga. Ziua continuă, cu nelipsitele bucate italiene, apoi cu un atelier de fotografie și un workshop de lifestyle, în superba livadă de măslini. Seara se încheie cu un live cooking, asezonat cu dans și muzică italiană, la Famiglia Barbieri, la cel mai cunoscut chef al bucătăriei calabreze.

Ziua a treia va fi marcată de vizita în orașul Matera, cel care este considerat un miracol și care a reprezentat o inspirație pentru mari regizori precum Rosi sau Mel Gibson.

Tabăra se va încheia duminică, pe 10 iunie, în același spirit, cu o sesiune de Yoga și cu un răsfăț culinar, în stil italian.

Tabăra AVVENTURA este mai mult decât o simplă călătorie, este o experiență completă Body Mind and Spirit.

Mai multe detalii despre tabăra de creativitate și despre cum vă puteți înscrie, găsiți accesând acest link.

No Comments Yet

Comments are closed