Cristela Geogescu – conferință și lansare de carte “Diversificarea pur și simplu”

Untitled design

Pe data de 2 iunie, Cristela Georgescu, specialist în sănătatea holistică și coach de nutriție integrativă, va lansa cartea “Diversificarea pur și simplu”. În cadrul evenimentului, ea va susține și o conferință, în care va discuta despre schimbările în alimentație. Evenimentul va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din București. Alături de ea vor fi prezenți și invitați de onoare precum actrița Maia Morgenstern, designerul Ana Wagner, Irina Dobre- Dr. Ing. Știința Alimentelor și Nutriție Umană și Prof. Dr. Pavel Chirilă.

Conferința pune accent pe cele mai importante aspecte teoretice și practice din cartea “Diversificarea pur și simplu”, scrisă de Cristela Georgescu, cu prefață de Dr. Sorina Soescu: intuiția maternă, teama de eșec, de ce dieta vegană nu înseamnă neapărat o dietă sănătoasă, colaborarea cu terapeuții, temeri și adevăruri științifice legate de adecvarea dietei pur vegetariene la copii, imunitatea și greutatea, momentul potrivit pentru a începe diversificarea, aparatura necesară și cea inutilă, ordinea introducerii alimentelor solide (Schema de diversificare Pur și Simplu) cu observații practice de la 2 la 18 luni, combinații “corecte”, metode de preparare a diverselor categorii de alimente, câtă mâncarea înseamnă corect sau suficient, tulburări alimentare și ce putem face, cum procedăm dacă apar obstacole din partea familiei.

„Există familii care doresc de bună voie să facă schimbări în alimentație și există familii care sunt constrânse de provocările vieții să facă schimbări după principiile PUR și SIMPLU (aceasta din urmă a fost și cazul meu). Nu doresc să conving sau să convertesc, nici să creez o nouă doctrină, nici să propun o nouă dietă precisă de diversificare, cu un nou set de reguli și rețete exacte, ci din contră, doresc să ne eliberăm împreună de toate cele care ne-au înrobit până acum”, spune Cristela Georgescu.

Obiectivul acestui eveniment este informarea și împărtășirea liberă și neangajantă a experiențelor în materie de nutriție și sănătate holistică. Sesiunile interactive și practice intenționează să ofere răspunsuri sau sugestii pentru provocările întâlnite pe parcursul diversificării sau pentru întrebările care apar în urma lecturării cărții. Este încurajată raportarea critică la temele propuse. Evenimentele nu se substituie consultațiilor de specialitate.

Taxa de participare este de 55 de euro sau 250 de lei. Sunt doar 150 de locuri disponibile.

Programul de desfășurare al evenimentului poate fi consultat accesând acest link.

No Comments Yet

Comments are closed