Actorii Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix și John C. Reilly filmează în România

Actorii Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix și John C. Reilly vin în România, unde se vor filma scene din filmul „The Sisters Brothers“, în regia lui Jacques Audiard, în care cei trei au rolurile principale.

Filmările pentru acest proiect au început deja în Spania și vor continua în România, în București și în împrejurimi, începând din 18 august, presupunând multe provocări logistice pentru echipa română.

Una dintre ele este selecția figurației pentru acest proiect. Directorul de casting, Christel Baras, își dorește tipologii cât mai diferite însă care trebuie să fie în acord cu viziunea regizorală, potrivit reprezentanților Mobra Films.

Casa de producție Mobra Films anunță deschis castingul pentru figurație și figurație specială pentru filmul „The Sisters Brothers“, în regia lui Jacques Audiard, pe care îl va coproduce.

casting The Sisters Brothers

Se caută, așadar, bărbați, femei și copii, români, americani, irlandezi, francezi, sud-americani, chinezi, spanioli, ruși, ucraineni, evrei, africani, mexicani, cu vârste între 16 și 70 de ani.

Cei interesați să participe la casting sunt așteptați să se înscrie la numerele de telefon: 0756 115277 – Filip Vladimir sau 0748 161432 – Andreea Petrunjinschi, sau la adresa de e-mail: thesistersbrothers@gmail.com și se pot întâlni cu directorul de casting în zilele de 7, 8 și 9 iulie, în Strada Ion Brezoianu 23-25, Clădirea Universul, la Linotip – Centru Independent Coregrafic.

Filmările au loc până în 15 septembrie 2017, iar cei ce vor fi selectați vor trebui să fie prezenți în datele de 24 și 25 iulie 2017 pentru probele de costume.

Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal -, care este urmărit prin Deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly ) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul filmului are la bază romanul cu același nume al lui Patrick deWitt.

„The Sisters Borthers“ are ca producător principal compania de producție Why Not Productions (Franța), Mobra Films fiind coproducătorul român.