Antreprenori de succes s-au întâlnit la o nouă ediție Elite Business Club Cluj

Oameni de afaceri din Cluj-Napoca, Alba Iulia și București au luat parte la o nouă ediție Elite Business Club Cluj, un eveniment marca Elite Business Women, ce a avut loc săptămâna aceasta la Grand Hotel Italia.

Această nouă ediţie a sesiunii de networking dedicată antreprenorilor, a adus ca speakeri, în faţa participanților, modele ce au reușit  să dezvolte afaceri în diferite domenii: Bianca Suciu Sharma, owner allaboutjobs.ro,  Anca Dinu, owner Bistro Apartment 1 și prezentator la Radio Napoca FM,  Andrei Oanță, co-fondator Caresta, Loredana Hetea, trainer John Maxwell, Claudia Corega, owner Q Smile .

Tema acestei ediții a fost Atitudinea în Business – atitudinea îți determină profitul, acțiunea îți modelează atitudinea, atitudinea influenţează calitatea relațiilor cu oamenii.

Evenimentul a fost coordonat de Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women, care a organizat și o sesiune interactivă de networking și Q&A. Evenimentul a fost creat sub formă de paneluri de discuții și networking organizat, în care fiecare participant s-a putut prezenta și participa activ la discuții.

Elite Business Women înseamnă, pentru economia românească, un nou „motor” de dezvoltare: antreprenoriatul feminin, iar BCR Cluj se va alătura acestei inițiative, în sesiunile din 2017, cu un program de educație financiară, cu misiunea de a contribui la creșterea nivelului de conștientizare a deciziilor financiare pe care orice companie sau persoană fizică le ia.

 

________________________________________

 

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde acestea au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre ce le-a adus succesul. Totodată, scopul acestei comunități este de a crea împreună afaceri profitabile, de a lega parteneriate și de a antrena și a crește know how-ul și experiența membrelor ELITE.