Am fost la #Dichisar de Mărţişor. Urmează ediţia de Florii

Breslo.ro nu se dezminte în această primăvară. La #Dichisar de Mărţişor au adus în acelaşi loc toate lucrurile la care poftim online, pentru două zile de creativitate şi shopping alternativ. Ni s-a reconfirmat, cu această ocazie, că #Dichisar se numără printre cele mai fresh branduri din Bucureşti. Nu avem cum să nu tânjim după o ediţie #Dichisar la Cluj.

Între timp, vă spunem cum a fost la Bucureşti. Totul a avut loc la Impact Hub Bucureşti, unde se va desfăşura şi ediţia de Florii.

Vizitatori Dichisar

5 motive pentru care următorul eveniment #Dichisar nu trebuie ratat:

  1. #Dichisar e complet diferit de orice alt târg din Bucureşti

Organizat de cea mai mare platformă creativă din România, #Dichisar e la fel de divers precum comunitatea pe care o reprezintă. Suficient de relaxat cât să te simţi ca acasă şi destul de exigent încât să nu găseşti un singur lucru banal, este târgul pe care nu ai acum să nu-l recomanzi tuturor prietenilor după participare.

  1. Muzică bună, bere românească, cafea şi cake pops

Sâmbăta nu te opreşte nimeni să iei un brunch leneş numai din prăjituri şi apoi o bere românească artizanală. Cine nu vrea să treacă direct la bere, găseşte cafea cu bezele, numai bună pentru energia de care e nevoie pentru plimbarea printre standurile expozanţilor.

  1. Produse din ce în ce mai bune cu fiecare ediţie şi creatori veniţi din toată ţara

La #Dichisar vine muntele la Mahomed, tocmai din Iaşi sau Timişoara, semn că renumele îi merge deja departe şi creatori din toată ţara vin aici să se cunoască.

  1. Fără fiţe. Oameni care pur şi simplu ştiu să facă lucruri frumoase fără să se ia prea tare în serios

Când te întâmpină cu zâmbet larg atât creatorul de jucării pentru căţei, cât şi autorul de bijuterii contemporane, îţi dai seama că ai ajuns la locul potrivit. Asta se întâmplă mereu la #Dichisar.

  1. Indiferent de gusturi, sigur pleci de la târg cu cel puţin 3 pungi de cadouri

Nu ai cum să rezişti, atât timp cât găseşti cadouri deştepte şi pentru prietena artistă, şi pentru prietenul geeky, şi pentru mama, şi pentru căţel. Dacă nu ai pentru cine să iei cadou la momentul respectiv, poţi să achiziţionezi în avans.

Clienti fericiti

Următoarea ediţie va avea loc de Florii, pe 23-24 Aprilie. https://www.facebook.com/events/505880716282016/

Până atunci, puteţi admira şi cumpăra online toate produsele de la #Dichisar, pe Breslo!

Despre Breslo.ro 

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

Despre seria de evenimente Dichisar 

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și imbogățite cu acțiuni din sfera urban beauty&lifestyle.

Mai multe detalii aici >> https://www.facebook.com/events/1656131851330219