Sebastian Arnold – mad scientist drummer – revine la Cluj

După patru ani, ”mad scientist drummer” Sebastian Arnold se întoarce la Cluj-Napoca cu noul său sequencer inovativ, Senode. Arnold nu poate fi inclus într-o categorie; este one-man-band, artist multi-instrumental, hardware-hacker și technogeek. În performance-urile sale atinge pulsul profund al muzicii electronice cu tobe,  sintetizator și aplicații de compoziție create de el însuși. Muzica sa este un mix dansant de jazz, electro și postrock și se află la granița dintre arta video și tehnologia informației, dintre muzica acustică și cea electronică.

Proiectul muzical al lui Sebastian Arnold va fi reprezentat într-un limbaj vizual original de către ilustratorul și creatorul de animații clujean Tihamér Török.

Sebastian Arnold, născut în 1984, este un toboșar și artist de muzică electronică din Berlin. Cunoștințele adunate în studiul percuției le folosește acum în numeroase proiecte muzicale fie ca solo-performer sau împreună cu alți artiști și, în același timp, studiază informatică la Universitatea Tehnică din Berlin. Prin casa proprie de discuri, beeah-music, a lansat trei albume.

arnold 1

Evenimentul organizat de Centrul Cultural German va avea loc vineri, 19 februarie, începând cu ora 21:00, la ZUG.zone (str. Traian 40-42). Intrarea este liberă!