11 oameni frumoşi îşi spun poveştile în scop caritabil, la 11even Experiences Cluj

11 invitați, 11 minute, 11 povești. Sau 11 oameni extraordinari au la dispoziție 11 minute pentru a-și povești viață, în fața unei săli pline, pentru a motiva, a inspira și a face, totodată, o faptă bună pentru comunitate. Cam așa sună rezumatul unui eveniment din ciclul 11even Experiences, care are loc în opt orașe din România.

 Cea de a 4-a ediție a conferinței 11even Experiences de la Cluj va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie 2015, de la ora 11.00, la Cinema Victoria. Conferința susține Centrul de zi pentru copiii din familii defavorizate „Universe Kids” din Cluj-Napoca, care funcționează în regim after-school. În prezent, la centru sunt înscriși 24 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Dacă în 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 – despre bucurie şi curaj in viaţă, în 2014 temele centrale au fost umanizarea muncii (humanizing work) şi cum să îţi faci viaţa fericită (bringing joy in life), în acest an tema centrala va fi Despre oameni frumoşi şi poveştile lor.

11 even

Printre cei 11 invitați care vor împărtăși câte o poveste în 11 minute, la Cluj, se numără:

  • Mirela Retegan- jurnalistă, fondatoarea fenomenului Zurli şi cea care a lansat în această toamnă conceptul ”Antrenorul Părinţilor”
  • Iulian Pădurariu- unul dintre cei mai reputaţi consultanţi de strategie de business din România, cu o experienţă de marketing strategic de peste 15 ani şi cam tot atâtea premii EFFIE, cel care lansează platforma PONY Car în Cluj-Napoca
  • Ionuț Caras- actor la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și lector univ. drd. la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj,
  • Adrian Crivii- antreprenor, membru de onoare al Institutului Regal al Experţilor Imobiliari Acreditaţi (RICS), fondatorul celei mai mari şi mai vechi companii autohtone de evaluare – Darian DRS SA.

Lista completă de speakeri o găsiţi aici.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Dinu şi de Bob Bogdan Rădulescu, iar atmosfera va fi întreţinută de trupa The Beat, finaliştii de la “Românii au talent”. Cei prezenţi în sală vor putea participa la o tombolă şi la un after-cocktail.

Cum poti participa la eveniment si ajuta, totodată, copiii de la Universe Kids?

Există trei tipuri de taxe de participare la eveniment:

  • EDUCATIV (20 lei) – destinat liceenilor și cadrelor didactice
  • STANDARD (50 lei) –  destinat celor care doresc să participe la eveniment și să-și aducă o contribuție pentru cauza susținută
  • PREMIUM (100 lei) –  destinat persoanelor care, pe lângă participarea la eveniment și contribuția pentru cauză, doresc să aibă loc rezervat în primele rânduri și să ia parte la cocktailul de la finalul evenimentului, alături de invitați și organizatori.

Taxele de participare se pot achita online, sau la Librăria Bookstory, situată pe Bvd. Eroilor, nr. 6-8 (program între orele 10 – 21). În limita locurilor disponibile, taxa de participare se poate achita în ziua evenimentului, la accesul în sală.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei. În cadrul evenimentelor 11even sunt aduse în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Pornind de la premisă că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. În cadrul evenimentelor Sharing 11even Experiences, o parte a încasărilor totale sunt redirecționate către susținerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social, cazuri sociale etc.

11even Experiences este un concept marca Asociația 11even.