“Moja Ethnic”, o nouă colecţie pentru femeile boeme şi nonconformiste

Moja.ro propune pentru sezonul rece o colecţie inspirată din stilul boho-chic, piese cu canafi ce amintesc de portul tradiţional românesc, păstrând în acelaşi timp un aer modern, contemporan.

Compusă din piese vestimentare precum rochii, salopete, jachete, pantaloni, pantofi şi accesorii, colecția este relaxată dar rafinată în acelaşi timp, perfectă pentru garderoba oricărei femei. Culorile predominante sunt burdundy, negru, albastru şi verde, culori reci uşor de asociat, iar piesele statement sunt cu siguranţă rochiile şi salopetele cu canafi, botinele cu franjuri şi brâurile late din piele naturală.

2V7A3861 2V7A3913

Materialele folosite pentru realizarea acestei colecţii sunt preponderent naturale: stofă, stofă de lână, vâscoză, iar puloverele, brâurile şi pantofii sunt lucrate manual de maeştri în arta împletitului şi a marochinăriei.

Piesele se integrează perfect în garderoba deja existentă a femeilor datorită gradului mare de versatilitate pe care îl au. Pot alcătui cu success o ţinută casual dar sunt potrivite şi pentru evenimente şi ocazii speciale unde dress-codul impune eleganţă şi rafinament.

2V7A3547 2V7A3662 2V7A3815

Mixul de materiale şi imprimeuri, culorile şi modelele folosite, fac din Moja Ethnic o colecţie actuală ce respectă marile trenduri internaţionale, într-un cuvânt, o colecţie must-have.

Moja.ro este o platformă online care susține și comercializează creații semnate de designeri români. Hainele, pantofii, accesoriile și elementele de design creează o identitate vizuală inconfundabilă, irepetabilă pentru clienta Moja.ro, care pune accentul pe frumos, pe simplu, pe unic.