Aneta Neagomir: „Fiecare problemă are o rezolvare, trebuie să o vezi, să o accepți și să mergi înainte”

Aneta Neagomir e orientată spre soluţii şi se pricepe de minune în a-şi găsi echilibrul între business şi familie, inspirată fiind chiar de familia ei când vine vorba de carieră. Aneta Neagomir este unul dintre antreprenorii care consideră că a te juca în meseria ta și a iubi ce faci, sunt cele mai bune soluții pentru un business și o carieră de succes.

aneta dragomir 2

Care sunt atuurile pe care trebuie să le aibă o femeie antreprenor?

Atu-urile pentru o femeie antreprenor sunt răbdarea, inovarea și dezvoltarea continuă. Iar ce cred că nu trebuie să ne lipsească deloc este optimismul și buna dispoziție. Întotdeauna m-am ghidat în viață după următorul motto: fiecare problemă are o rezolvare, trebuie să o vezi, să o accepți și să mergi înainte. Nu-mi plac oamenii care caută vinovați, îmi plac oamenii care caută soluții.

Cum găsiți echilibrul între business și familie?

Din punctul acesta sunt destul de fericită cu echilibrul, deoarece mi-am clădit business-ul exact ca să împletesc viața de familie și business. Altfel nu făceam un business + munca actuala + familie. Ideea acestui business a pornit tocmai de la copiii mei, din dorința de a le oferi niște activități creative nu doar școală și teme. Eu cred mult mai mult în libertatea de exprimare a copiilor, tocmai pentru că noi nu am avut neapărat parte de ea, deși este o barieră încă destul de grea în convingerea unor părinți care își doresc rezultate imediate și vizibile cât mai repede. Referindu-ne la adulți, joaca aduce o stare de bine de care nu suntem neapărat conștienți pe moment, dar când ne aducem aminte de momentul de joacă din viața noastră, ne amintim cu plăcere de ea și chiar cu regret că nu este așa de deasă.

Ce sfaturi ați da femeilor care vor să înceapă un business?

Să aibă curaj, să îndrăznească și să facă ceva diferit, să nu copieze business-uri 100%, ci să le adapteze.

***

Aneta a crescut alături de compania Grup Șapte, încă de la înființarea acesteia, punând bazele dapartamentului de Resurse Umane, a cărui manager este și în prezent, acumulând o experiență de peste 12 ani.

 În 2013, Aneta și-a pus la încercare spiritul antreprenorial, care nu a ezitat să o surprindă.  Astfel,  a apărut Galeria de Idei, un concept creat special pentru copii și companii. În spatele acestuia se ascunde credința că joaca este cel mai bun mod de a te relaxa și de a-ți crește productivitatea sau a te dezvolta personal. Atelierele special create de către Aneta îi transpun clienții într-o lume plină de magie și activități colorate  care sunt perfecte atât pentru  copii, cât și pentru adulți.

Aneta este un antreprenor care a reușit prin muncă, perseverență și pasiune. Este un om care crește constant și care își dorește să împărtășească tuturor ceea ce ea a învățat pe drumul către succes.