Jocurile corporatiste iau cu asalt Clujul în acest weekend  

În acest weekend are loc lansarea oficială a provocării Corporate Games Cluj-Napoca! Participanții sunt pregătiți să dea tot ce e mai bun, să își demonstreze calitățile sportive și să îşi revendice locurile câștigătoare, care îi vor duce în finala de la București și, mai departe, în New Mexico, la World Corporate Games!

Vineri, 22 mai 2015, participanții Corporate Games se vor aduna la Iulius Mall Cluj-Napoca, la Supercenter, pentru a-și ridica ecusoanele și a deschide, oficial, ediția cu numărul 10 a acestui eveniment-fenomen în România!

Începând de sâmbătă dimineață, corporatiștii vor începe întrecerile la cele 10 sporturi: alergare, baschet, biliard, bowling, dragon boat, fotbal în 6, inot, șah, tenis și tenis de masă. Elementul de noutate este dragon boat-ul, un nou sport pe apă, ce presupune întrecerea a două echipe de câte 10 persoane, în bărci cu cap și coadă de dragon, ghidați de un cârmaci și de un toboșar. Dragonii sunt „parcați” pe lacul de la Iulius Mall, unde puteți merge să îi admirați și să asistați la antrenamentele echipelor participante.

În a doua parte a zilei de sâmbătă, înscrișii vor participa la Marea Paradă, vor defila și vor face „gălăgie” prin centrul Clujului, mândri de companiile pe care le reprezintă. După Marea Paradă, aceștia vor lua parte la Games Party, în Club The Sin, unde vor socializa și se vor distra, într-un mediu informal.

Duminică este ziua în care se decid câștigătorii ediției din Cluj-Napoca, care vor merge mai departe, la București, între 11 și 14 iunie. Emoțiile și adrenalina vor atinge cote maxime, întrucât echipele învingătoare la București vor participa la World Corporate Games, în New Mexico!

corporate games 1

Paralimpicii, la Corporate Games

În cadrul edițiilor Corporate Games Cluj-Napoca și Corporate Games București, participanții, suporterii și spectatorii vor avea posibilitatea de a-i cunoaște pe sportivii noștri paralimpici, care vor susține o serie de probe demonstrative. Mai mult, la Cluj-Napoca, sportivii clubului Lamont vor lansa, la rândul lor, o provocare, invitându-i pe cei prezenți să ia parte la un meci de baschet în fotoliu rulant!

Mircea Cristescu, ambasador Corporate Games

Mircea Cristescu, președintele U Mobitelco, a rezonat cu misiunea Corporate Games și a acceptat să devină ambasadorul evenimentului pe Cluj-Napoca. „Credem într-o viaţă mai bună bazată pe sport şi credem în valorile promovate de aceşti oameni, sub spectrul deviziei Sport for life! Corporate Games vă oferă ocazia perfectă de a vă depăşi limitele, de a vă demonstra competenţele sportive şi, cel mai important, de a socializa şi stabili noi relaţii cu ceilalţi participanţi! Am ajuns aici, acum haideţi să demonstrăm că avem sportul în sânge, haideţi să demonstrăm că în Cluj se poate face echipă!”, este îndemnul lansat de Mircea Cristescu.

Despre Corporate Games Cluj

Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporații, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc în 28 de țări din lume, vine în 2015 la Cluj, de Zilele Clujului, în perioada 22 – 24 mai.

Participanții pot alege între 10 sporturi diferite la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, dragon boat, fotbal in 6, înot, șah, tenis, și tenis de masa.

Câștigătorii competiției din Cluj vor fi înscriși automat în finala de la București, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 Iunie 2015. Mai departe, câștigătorii finalei naționale vor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, eveniment programat în luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.