CONCURS. Te trimitem la The Tiger Lillies!

Trio-ul britanic The Tiger Lillies revine la Cluj. Evenimentul organizat de The Shelter va avea loc la Hotel Continental vineri, 8 mai, de la ora 22:00.

Noi vă trimitem la concert, pentru că, trebuie să recunoaștem, e un eveniment care nu ar trebui ratat. Oferim o invitație dublă. Tot ce trebuie să faceți, este să ne trimiteți un mail la redactia@revistabulevard.ro cu un link către melodia voastră preferată de la ei. Câștigătorul va fi anunțat joi, la ora 16:00.

The Tiger Lillies s-a format în 1989 și, la un sfert de secol mai târziu, continuă să rămână una dintre cele mai unice şi provocatoare trupe pentru genul lor muzical.

Deşi sunt cu douăzeci și şase de ani mai în vârstă decât atunci când s-au lansat, membrii trupei nu sunt nici pe departe mai înţelepţi decât la începutul carierei, după cum afirmă chiar ei, fapt ce merită sărbătorit printr-o serie de concerte, de-a lungul întregului an.

the tiger lillies

Lumea Tiger Lillies este întunecată şi bizară, învăluită în momente de profundă tristețe , umor negru crud și o imensă frumusețe. Cu un concept unic, trupa călătoreşte în toată lumea pentru a interpreta cântece despre ” ceva ce nu implică fete blonde şi frumoase” , pentru a-l cita pe fondatorul lor, Martyn Jacques .

Muzica lor este un melanj de cabaret berlinez, vodevil postmodernist şi muzică ţigănească, reliefând perfect vocile lui Bertolt Brecht și Jacques Brel.

Afterparty: Pițipoance Întunecate

Inițial o mascaradă turmentată, Piţipoancele Întunecate s-au născut ca replică la creaturile kitsch și blondinele siliconate ce au luat cu asalt societatea contemporană. Adăugați acestui clișeu spontaneitate, revoltă, extaz, nonșalanță, un morbid simț al umorului și o dragoste neortodoxă față de toate fărădelegile. Cei ce nu ne înțeleg, nu ne vor. Și bine și fac.

Bilete:
Online – biletmaster.ro: 35 lei
Offline – The Shelter, Atelier Cafe: 40 lei
În seara concertului: 45 lei