Clujul a făcut echipă la Corporate Games Cluj-Napoca!

Jocurile corporatiste au adus clujenilor zâmbete, adrenalină, cărţi de vizită şi noi parteneri de afaceri, în weekendul care tocmai s-a încheiat. Provocarea Corporate Games a fost acceptată, emoțiile și adrenalina au atins cote maxime, iar întreaga experiență s-a încheiat cu succes. Cei mai buni corporatişti clujeni și-au revendicat trofeele duminică și se pregătesc acum pentru finala de la București şi, mai departe, pentru World Corporate Games, la toamnă, în New Mexico.

Echipele participante la Corporate Games Cluj-Napoca au avut parte de un weekend plin de adrenalină. Sâmbătă și duminică au avut loc întreceri la 10 sporturi – baschet, biliard, bowling, alergare, Dragon Boat, fotbal în 6, tenis de masă, tenis de câmp, înot și șah, în cadrul cărora corporatiștii clujeni s-au distrat și au legat noi prietenii, pe terenul de sport.

corporate4 corporate5

Dragon Boat, sportul vedetă la Cluj-Napoca

Pe lângă noutate în sine reprezentată de întregul concept de jocuri corporatiste, Dragon Boat a fost marea atracţie, sportul care a stârnit curiozitatea clujenilor. Atât participanții, cât și spectatorii au fost încântați de spectacolul dat pe lacul din Gheorgheni, unde cei doi “dragoni”, conduși de 10 vâslași, un toboșar și un cârmaci s-au întrecut, pentru a-și desemna câștigătorii.

Prima ediție – un real succes

Al doilea sport, ca atractivitate, a fost, binenînțeles, fotbalul, cu 13 echipe înscrise. Competiția a fost strânsă și aici, participanții dând dovadă de multă ambiție pe terenul de sport. Ceva mai lejere au fost probele de bowling și billiard, unde companiile au socializat între ele și au pus bazele unor noi prietenii şi relaţii de business.

Întreaga experiență a fost îmbrățișată cu entuziasm de către cei înscriși, aproximativ 350 la număr, care s-au distrat și s-au relaxat făcând mișcare. Bătălia pentru locurile fruntașe a fost strânsă, spiritul de echipă și competitivitatea clujenilor fiind mai mult decât evidente. Învingătorii de la fiecare dintre cele 10 sporturi au plecat acasă cu medalii de aur, argint și bronz, iar companiile cu cele mai multe performanțe au câștigat râvnitele trofee Corporate Games.

corporate1 corporate2

Învingătorii se pregătesc pentru finale

Echipele de pe locurile întâi se pregătesc acum pentru finalele de la București, care vor avea loc între 11 și 14 iunie, cu posibilitatea de înscriere la 15 sporturi! Miza este mare, întrucât victoria înseamnă, de această dată, participarea la World Corporate Games, marea finală mondială, din New Mexico, alături de reprezentanții celor 28 de țări înscrise în circuitul Corporate Games.

corporate3 corporate6

Mai multe surprize, la a doua ediție Corporate Games Cluj-Napoca

Organizatorii încep demersurile pentru o a doua ediție a jocurilor corporatiste în Cluj-Napoca, în cadrul căreia participanții vor avea la dispoziţie mai multe sporturi din care să aleagă. Unul din acestea este Catchball-ul, sportul care a stârnit o adevărată “Catch-manie” în lumea întreagă. O combinație între volei și handbal, Catchball-ul e mai ușor de jucat și mai distractiv, stimulând spiritul de echipă, ceea ce îl face perfect pentru o sesiune antrenantă de teambuilding!

Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporații, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc în 28 de țări din lume, a ajuns în 2015 și la Cluj, de Zilele Clujului, în perioada 22 – 24 mai.

Participanții au avut de ales între 10 sporturi diferite la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, dragon boat, fotbal in 6, înot, șah, tenis, și tenis de masa.

Câștigătorii competiției din Cluj sunt  înscriși automat în finala de la București, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 Iunie 2015. Mai departe, câștigătorii finalei naționale vor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, eveniment programat în luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.