Cluj Sales Conference, la prima ediție

Astăzi are loc prima ediţie a conferinţei Cluj Sales Conference, care îl aduce pentru prima oară în România pe  specialistul în vânzări Tony Morris. El este considerat a fi unul dintre cei mai apreciaţi experţi în vânzări din Marea Britanie.

Tony Morris are peste 18 ani experienţă în vânzări. El a instruit şi a fost coach pentru peste 3000 de specialişti în vânzări, manageri de vânzări şi directori. În plus, Tony a reuşit să obţină o Diplomă de Onoare în Business şi Marketing de la Universitatea Metropolitană din Manchester, iar acum călătoreşte în întreaga lume pentru a pregăti specialişti în sales.

cluj sales

În cadrul Cluj Sales Conference, Tony va vorbi despre “The Perfect Sales Call”. În cadrul masterclass-ului, Tony va veni cu exemple şi sfaturi practice bazate pe experienţa acumulată în domeniu în companiile în care a activat. De-a lungul anilor, Tony a trecut de la un începător în vânzări, la încheierea prin telefon a unui contract de 725000 de lire sterline.

El şi-a început cariera în cadrul Sitel, cel mai mare call centre de outsourcing, ca şi cosultant telesales acolo unde a fost implicat în vânzarea de utilităţi business to consumer. Timp de şase luni consecutive el a fost premiat ca omul de vânzări al lunii şi a fost apoi promovat într-un rol de trainer pentru a-i învăţa pe peste 100 de persoane cum să vândă la telefon.

Apoi Tony s-a mutat într-un mediu de vânzări business to business de soluţii de management pentru Capscan. În cei patru ani petrecuţi în cadrul Capscan, cea mai mare tranzacţie pe care a realizat-o a fost o comandă de 725,000 de lire sterline într-un contract pe trei ani. A ales apoi antreprenoriatul, unde împreună cu partenerul său, Tony a pus bazele Sales Doctor, www.wedosalestraining.com, în mai 2006, ajungând încă din primul an la 56 de clienţi şi continuă să crească de la un an la altul. În primii şapte ani a ajuns să acumuleze peste 300 de clienţi din 72 de domenii diferite, colaborând cu companii precum Oakley, Wren Kitchens & bedrooms, Polypipe şi mulţi alţii.

Evenimentul va avea loc în 15 mai între orele 9:30 şi 17:30 la Golden Tulip Ana Dome şi este structurat în două părţi. Mai multe informaţii despre aceste eveniment puteţi afla de pe site-ul conferinţei: www.clujsales.ro