Câștigă premii cu Flori de ie!

Odată întraţi în febra pregătirilor de Paşte, ne întoarcem cu toţii, mai mult sau mai puţin, după nevoi şi trăiri spirituale, către tradiţie. Este atât o perioadă agitată, cât şi una de suflet, în care ne apropiem de familie şi de cei dragi.

Pentru că nu putem face acest lucru fără cadouri şi mici surprize, vă recomandăm să participaţi la concursul pregătit de Flori de ie, alături de proiectul Romana.

Proiectul Flori de ie a fost demarat din convingerea că valorile tradiționale trebuie promovate, iar ia, acest obiect vestimentar reprezentativ pentru costumul popular românesc, este cel mai bun ambasador al tradițiilor noastre strămoșești.

concurs-Paste-1000x600

Concurs Flori de ie & Romana

Cei care vor să se înscrie la concursul Flori de ie, trebuie să lase un comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea: Care este, din punctul tău de vedere, cea mai frumoasă tradiție românească de Paște?

Dă un share public articolului, pe pagina ta de Facebook, alături de hashtag-ul #florideie.

Concursul este deschis până vineri, 1 mai, când vor fi premiate, cu ajutorul random.org, 3 dintre răspunsurile primite. Premiile pregătite sunt următoarele:

• Premiul I – voucher de cumpărături în valoare de 1.000 lei la „Flori de ie” și „Romana”;

• Premiul II – o ie „Flori de ie”;

• Premiul III – o eșarfă „Romana Flori de ie”.

Mai multe detalii găsiţi pe florideie.ro.