Marque Page – club de lectură în limba franceză

Începând de miercuri, 25 martie, de la ora 18:30, Librăria Cărtureşti Cluj găzduieşte clubul de lectură în limba franceză „Marque Page”.

La prima întâlnire, participanţii  vor discuta despre cărțile lui Marc Levy. Ceaiul și buna dispoziție sunt din partea casei.

Doritorii sunt rugaţi să se înscrie în prealabil prin e-mail : charlotte.paugam@institutfrancais.ro

club fr

Marc Levy este cel mai citit autor francez contemporan din lume. Născut în 1961, la Paris, el a avut parte de un parcurs profesional fascinant: a fost mai întâi voluntar la Crucea Roşie, apoi antreprenor în SUA, după care fondează una dintre cele mai importante companii de arhitectură din Franţa. Cariera sa de scriitor demarează cu maximum de succes în anul 2000, când publică romanul Şi dacă e adevărat…, vândut în întreaga lume în milioane de exemplare şi ecranizat de Mark Waters și produs de Steven Spielberg (2005). Cartea a apărut în limba română la Editura Trei, alături de celelalte romane ale lui Marc Levy: În altă viaţă; Te voi revedea; Prietenii mei, iubirile mele; Şapte zile pentru o eternitate; Copiii libertăţii; Prima noapte, Prima zi, Hoţul de umbre, Unde eşti? etc.  Ultima sa carte Elle et lui a fost lansată în Franța în februarie 2