Corporate Games organizează primul campionat de Catchball din România!

Cluj-Napoca va găzdui, sâmbătă, 4 aprilie 2015, primul Campionat de Catchball din România! Competiția este organizată de Corporate Games și se adresează tuturor companiilor din Cluj-Napoca.

”Catchball” este un nume nou pe scena sporturilor, care a cucerit imediat prin simplitate și accesibilitate. Asemănător voleiului, acesta presupune prinderea mingii și nu lovirea ei. Serviciul se face tot printr-o aruncare, deci preluarea este mult mai ușoară decât la volei.

Corporate Games România este un proiect construit pe ideea că sportul poate fi unul din cele mai bune mijloace de teambuilding și de comunicare internă și externă.

catchball

Prin urmare, cu ocazia lansării noului concept sportiv, “Catchball”, Corporate Games oferă firmelor clujene atât posibilitatea de a testa jocul și de a-și consolida comunicarea internă, cât și oportunitatea de a-și crea conexiuni și potențiale parteneriate cu celelalte companii participante, într-un mediu mai puțin formal.

Echipele trebuie să fie formate din 8 jucători și 2 rezerve, iar înscrierile se fac pe e-mail, la adresa cluj@corporate-games.ro

Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, 4 aprilie 2015, la sala de sport a Colegiului Național Gheorghe Lazăr, din str. Alexandru Vaida-Voevod nr. 55, Cluj-Napoca, la primul Campionat de Catchball din România!