Iarna și pielea – o relație complicată. Farmacia Rooa oferă teste gratuite

Iarna e cel mai potrivit anotimp să îmbraci haine călduroase, confortabile și să stai într-un fotoliu comod cu o cană de ceai fierbinte în mână. Din păcate nu poți să urmezi exemplul ursului și mai trebuie să ieși din casă pe parcursul celor trei luni de iarnă. Deși îmbrăcămintea și încălțămintea ta sunt prietene cu gerul de afară, pielea ta are o relație cam dificilă cu anotimpul rece.

Temperaturile scăzute și vântul determină uscarea excesivă a pielii, descaumarea tenului, crăparea buzelor, înăsprirea mâinilor și favorizează apariția ridurilor. De asemenea scalpul are de suferit:  fie se  usucă din cauza frigului, fie apare o hiper-producție de sebum din cauza accesoriilor de iarnă purtate, care  împiedică  aerisirea părului și a pielii. Da, poate sună demoralizator, dar orice relație poate fi îmbunătățită. Poate frigul și pielea ta nu vor deveni prieteni, însă pot reuși să conviețuiască. Printr-o îngrijire specială pielea ta poate rămâne sănătoasă și pe timpul iernii.

campanie farmacia rooa

Îngrijirea pe perioada iernii începe cu înțelegerea nevoilor specifice pielii tale. Farmacia Rooa oferă clienților săi 300 teste gratuite de dermo-analiză a tenului și 300 teste de dermo-analiză a scalpului pentru identificarea problemelor cu care se confruntă pielea în sezonul de iarnă. În urma testelor efectuate și a identificării problemelor existente, farmaciștii de la Rooa îți vor oferi sfaturi și te vor ajuta în alegerea produselor optime pentru tine.

Farmaciștii de la Rooa te așteaptă pentru a efectua cele două teste gratuite la Farmacia Rooa din str  Bucegi  13-15 (cartier  Mănăștur,  complex Union, la parter), zilnic între orele 06:00-24:00, începând cu 02 ianuarie 2015.